5.7.05

NHV3

Tässäpä suomennetut säännöt, jos joku näitä kaipaili. Mukaan voi tulla 15. heinäkuuta saakka, joten hopi hopi, vielä on vähän aikaa!

NORDISK HEMMELIG VENN 3 Säännöt

A. Jotta voit olla mukana NHV 3:ssa, tulee sinun liittyä sähköpostilistalle osoitteessa http://groups.yahoo.com/group/Hemmeligven/
.Listalla sinun tulee rekisteröityä jäseneksi ja kirjoittaa esittely itsestäsi Database-kansioon.

B. Liittymisaikaa on 15. heinäkuuta saakka. Jos liityt mukaan tämän jälkeen, pääset jonotuslistalle seuraavalle kierrokselle.Saatat joutua odottamaan, että ryhmään tulee vapaita paikkoja.

C. Kaikkien jäsenten tulee kirjoittaa itsestään esittely Database-kansioon ja liittää sinne sähköposti- ja postiosoite. Mitä tarkemman esittelyn kirjoitat itsestäsi Databaseen, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada haluamasi oloisia lahjoja. Jos et kirjoita esittelyä Databaseen määräaikaan mennessä, sinut poistetaan ryhmästä.

D. Ensimmäinen paketti lähetetään 1. syyskuuta mennessä.

E. Lahjat tulee lähettää määräaikaan mennessä. Jos et voi lähettää lahjaa määräaikaan mennessä, sinun tulee ilmoittaa Birgittelle tai sähköpostilistalle. Jos et lähetä ensimmäistä lahjaasi 1. syyskuuta mennessä etkä ole ilmoittanut siitä Birgittelle, sinut poistetaan ryhmästä. Tällä kertaa tässä asiassa ollaan tiukkoja ja sääntöjä rikkovat poistetaan ryhmästä.

F. Toivottavasti pysyt mukana kaikkien neljän lahjan ajan. Voit jättäytyä pois milloin tahansa. Mutta jos sinulla on ystävä, jolle sinun tulee lähettää lahja, sinun täytyy lähettää lahja ennen kuin jättäydyt pois. Koska tämä kierros kestää hieman kauemmin kuin aikaisemmat NHV:it, ymmärrämme että suunnittelu niin pitkäksi aikaa eteenpäin saattaa olla vaikeaa. Mutta jos jättäydyt pois, sinun on mahdollista palata mukaan vasta NHV 4:ään.

G. Lähettämäsi pakettien tulee olla asetetun hinnan mukaisia. Sinun tulee lähettää lahja, josta itsekin tulisit iloiseksi! Tavoitteemme ilahduttaa lahjan saajaa!

H. Kun olet lähettänyt tai vastaanottanut paketin tulee sinun ilmoittaa siitä Birgittelle tai ryhmälle, jotta tiedämme pakettien tulleen perille. Kuvia paketeista saa mielellään lähettää sähköpostilistalle!

SUUNNITELMIA LAHJOIKSI JA AIKATAULUIKSI:
(päivitän näitä tietoja sitä mukaa kun saan niitä, nämä ovat siis vasta suunnitelmia!)

1. Lahja
Teema: Minipaketti (esim. lankaa ja neuletarvikkeita)
Arvo: 100kr (n. 12-15 euroa)
1. syyskuuta mennessä

2. Lahja
Teema: joululahja
Arvo: ?
1. joulukuuta mennessä

3. Lahja
Teema: Ystävänpäivälahja
Arvo: ?
14. helmikuuta mennessä

4. Lahja
Teema: Itsetehty
Arvo: ?
1. huhtikuuta mennessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!