9.8.05

Kiltti postisetä ja tunnustuksia

Kiltti postisetä oli täyttänyt postilaatikon mukavilla yllätyksillä:

Vasemmalla Nordisk Hemmelig Vennin paketti nro 1 Tanskasta, Álafoss Lopi-lankaa vaalean- ja tummanvihreänä sekä kirje ja paikallisen suunnittelijan ohjevihkonen. Tack Mai!

Keskellä kauan odotettu tiedätte-kyllä-mikä. Ihania neuleita, paljon tilpehööriä. Ihastuin heti Riveriin

Oikealla on kasa rintsikoita ja yhdet kalsarit 86 punnan edestä :D Mutta kaikki tulivat tarpeeseen ja miksi ostaa huonoja markettirintsikoita, kun täydellisiäkin on saatavilla! Kaikki Panachelta; ylimpänä Venus-setti mustana (ivoryt olivat käytössä häissä), keskellä beiget t-paitarintsikat ja alimpana mustat olkaimettomat (nekin hyväksi todettu valkoisina).

Postin mukana saapui myös IHQ Nalle Puh-synttärionnittelu anopilta ja apelta. Ja kuoressa luki komeasti Rouva Tiina Väätäinen!


Sitten lisää tunnustuksia. Eilen jouduin pyyhältämään juustoraasteen ostoon Tokmannille. Jouduin, sillä lähikaupasta ostettu Ingmanin juustoraaste oli jostain syystä homeessa, vaikka päiväystä siinä oli useampi kuukausi jäljellä. Nopein tie juustotiskille vei tietenkin lankahyllyjen kautta!

Lankahyllyltä koriin hyppäsi merinovillainen tummanruskea Wool (käsineet), punakirjava Teddy (pipo Misty Gardenin kaveriksi?) ja ruskeaa Raitaa (sukat Jannelle tai itselle tai lahjaksi)

Huomaatteko? Kaikille langoille löytyi käyttötarkoitus, joten ne olivat järkeviä ostoksia! Piilotin ne tosin Jannelta...

1 kommentti:

  1. Juuri kotiuduin saaresta ja oletin, että KIP-lankakerä olisi täällä, tai postin noutoilmoitus, mutta eipäs ole! Laitoin ennen lomaa Novitalle jo huomautuksen asiasta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!