15.10.05

Syksyn piposatoa

Pitänee päivittää, ennen kuin loputkin lukijat kaikkoavat! Viikon blogitauon aikana blogin lukemisen lopetti seitsemän tilaajaa. :/

Hei, ei tää mitään tarttuvaa ole! Ai niin, eihän väsymyksestä/stressistä/masennuksesta/muista mielenterveyden ongelmista saisi puhua. ;P Eipä tästä sitten tämän enempää, keskityn vastedes neulomiseen. :) Kiitokset vielä kerran kaikille rohkaisevia kommentteja jättäneille! Ehkä tämä tästä helpottuu!

Viikon aikana sain valmiiksi yllättävän paljon neuleita. En oikeastaan neulonut yhtään enempää, vaan kaikki keskeneräiset neuleet sattuivat valmistumaan samoihin aikoihin. Sain valmiiksi:

Virkatun kaulahuivin


Lanka: Novita Wool (KIP-päivän korruptiolankaa)
Malli: Oma, ohje
täällä

Sekä kolme pipoa


Lanka: Novita Teddy
Malli: Virkattu peruspipo omasta päästäLanka: Novita Isoveli Colori
Malli: Novita Syksy 2005, malli 50

Lanka: Novita Aino
Malli: Lauran BB-imitaatio
Lankavarastoni lisääntyivät Novitan alelangoilla. Paketin sisältö oli Butterflyä ja Kid Mohairia. Kuvaa ei esitetä aviomiehen mahdollisesti kohoavaan verenpaineeseen vedoten.
Lisäksi Novita muisti minua kahdella korruptiokerällä violettia Ainoa. Toisesta kerästä syntyi edellinen BB-pipo.

Kesken on edelleen Butterly-huivi ja Noro-takki. Noroa pitäisi tilata lisää. Suunnitteilla on tehdä jonkin verran joululahjoja, mutta niitäkään ei huvittaisi tehdä turhaan. Olen ajatellut huovutettuja lapasia (parin vuoden takaiset Lovikkaat ovat varmaan jo puhki?), kaulahuiveja (mm. Scarf Style) tai uusimman Novitan virkattu huivi, ponchoa (ehkä Suuren Käsityölehden huivista muokkaamalla –kelpaisi kyllä itsellekin…) ja huovutettuja Sophieita -ja kenties muutama BB-pipo. Itse toivoisin villasukkia, muutamaa neulekirjaa sekä Audrey-DVD:itä ;)

9 kommenttia:

 1. Anonyymi15.10.05

  Kyllä masennuksesta ja stressistä saa puhua. Hienoa, että itse uskalsit asiasta kertoa :)
  Itse jäin juuri kuukauden sairaslomalle masennuksen vuoksi. Tiedän kuinka vaikeaa on välillä jaksaa. Parempia aikoja toivoen: Irja

  VastaaPoista
 2. Ei minulla masennusta kai(toivottavasti) ole, eikä tällaista väliaikaista väsymystä voi verratakaan masennukseen. Rankalta tuntuu tämäkin, joten en osaa edes kuvitella miten vaikeaa oikea masennus on!

  Tsemppiä teille rohkeille ihmisille, ihailen teitä ketkä uskallatte masennuksestanne puhua!

  VastaaPoista
 3. Niin, mites se nyt onkaan, silloin on ystäviä kun menee hyvin, ja kun menee huonommin, punnitaan, kuka se oikea ystävä (tässä tapauksessa varmaan bloggaaja?) onkaan, ja jaksaa roikkua mukana myös hiljaisempina aikoina...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi15.10.05

  Yksi tilaaja lopetti, koska omaa väsymystilaansa helpottaakseen piti priorisoida ajankäyttöä: aivan liian monen mielenkiintoisen blogin parista perheen kanssa olemiseen. Kyllä mä silti toisinaan, sopivalla hetkellä, poikkean täälläkin kurkkaamassa, mitä on tapahtunut. Ei mitään henk.koht. :-)

  t: valitettavasti nimetön

  VastaaPoista
 5. WB! :o)

  Stressi on tuttua täälläkin päässä, vaikkei tunnu oikein soveliaalta sitä töissä mainostaa. Aina sanotaan että pitää sanoa, mutta kun sen teet, käsketään vain kiristää ruuvia. Just joo.. *silmien pyörittelyä* Yritetään jaksaa!

  :o) Tänään oltiin "hermolomalla" kirpparilla myymässä, meni kivasti ja huomenna jatkuu.

  VastaaPoista
 6. leenaa15.10.05

  Hei
  Vaikea edes ymmärtää masennusta, kun noin upeita töitä tulee valmiiksi. Silloin joskus ennen, kun itsella allapäin-oloa, ei noin komeita/viehättäviä päähän sopivia juttuja valmisyunut! Mutta iloa tulevaisuuteen, kamalaa sanoa, mutta kyllä se siitä paranee tai ainakin itse vanhenee. Kiitos kuvista!

  VastaaPoista
 7. No, osaako sitä hyvistä päivistä nauttiakaan jos ei niitä toisenlaisia tunne ? Päivä kerrallaan, olennaiseen keskittyen ja itseään kohtaan ymmärrystä ja armeliaisuutta antaen, etteenpäin, kyllä se siitä !

  VastaaPoista
 8. Itse asiassa meillä on ollut perheessä/suvussa aika paljon surua ja siksi aina on jossain selän takana se peikko siitä käsittelemättömästä surusta, että milloin se alkaa näkyä. Vielä ei ole päässä pahemmin naksunut! ;D

  Ja sehän se tässä outoa onkin, että kaiken pitäisi nyt olla hyvin, mutta miksi sitten väsyttää? No, nyt menee hyvin ja tänään oli erityisen hyvä päivä! :)

  VastaaPoista
 9. Tosi upeita pipoja!
  Suunnitelmissa minullakin neuloa tuo BB-pipo.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!