21.11.05

Mitäs sitten tekisi?

Kello on vasta vähän yli kuusi ja olen jo vajaassa kahdessa tunnissa ennättänyt syödä, lukaista blogit, leipoa tiikerikakun, tarkistaa kuusi kappaletta matikan oppimisvaikeustestejä (Banuca)ja tutustua uudelleen yhteen toiseen netissä olevaan matikan oppimisvaikeustestiin (Arites).
Niin, että mitäs nyt tekisin? Janne oli ennättänyt lähteä raksalle ennen kuin tulin töistä kotiin.
Eilen valmistuivat joululahjalapaset, joihin en ole aivan tyytyväinen. Huovutin niitä koneessa monta kertaa, koska ne eivät meinanneet millään kutistua mittoihinsa (ilmeisesti liioittelin mitoissa..) ja lopulta kun sain lapaset käteen käyviksi, niin niistä oli tullut melkoiset mölökeröt!
Ehtiihän tässä onneksi neuloa vielä uudet lapaset... Tai sitten annan nuo ja neulon jotain lisäksi. Onpa nuo ainakin lämpimät!

Harvoin saa niin ihanaa palautetta neulotuista lahjuksistaan, kuin tänään entiseltä opiskelukaverilta/nykyiseltä työkaverilta! Ihan mieltä lämmitti! Hahtuvahousut taisivat olla todella mieleen. Ei näissä niin iso homma ole tehdä, yhdessä tai kahdessa illassa valmistuu yhdet housut kevyesti (ja bambupuikoilla on kiva neuloa!) eikä hahtuvaakaan kulu kuin pieni nyssäkkä. Nämä nyt on vähän tylsän näköisiä pöksyjä, koska ne on neulottu lapasista tai laukuista yli jääneistä jämistä...

Annoin lainaan ison muovikassillisen neulelehtiä työkaverille (vai olisko pikemminkin puolipomo ;P), joten nyt on hieman orpo olo. Ei sillä, että olisin niistä nyt mitään neulomassa. En todellakaan! Mutta jotenkin... Hmm, olenkohan tullut riippuvaiseksi neulelehdistäni? Niitä on melkein yhtä kiva hiplata kuin lankoja! Taidanpa käyttää tilaisuuden hyväkseni ja tutkailla lankavarastojani Jannen poissaollessa. Tai sitten tyydyn neulomaan lisää joululahjoja!
Mutta ensin ihan pikkuinen pala sitä tiikerikakkua...

5 kommenttia:

 1. Heh, tuo mölökerö;) Kyllä näitä hauskoja sanoja täytyy käyttää, että eivät vaivu unholaan ja piristävät sanomaa. Mä tyydyn kyllä siihen mörvelöön, ei kannnata stadilaisen alkaa savoa vääntämään, menee vielä pieleen ja savolaiset saattaa loukkaantua.

  VastaaPoista
 2. Mulla on sama juttu noiden lehtien kanssa, jos menen lainaamaan jollekin niin koko ajan on kaipuu. Ja sitten jos jotain ohjetta yhtäkkiä muka tarttis, niin se on aivan varmasti just siitä lehdestä mikä on lainassa :D

  VastaaPoista
 3. Täällä kans, sama hommma. Ja lainassa olevan lehden mukana seuraa tarkat hoito-ohjeet ;)

  VastaaPoista
 4. Senkin tiikerikakkua leipova tehoihminen! =) Kivoja hahtuvapökiä ja lämpimän näköiset mölökeröt! Tollaset on hyvät kovalla pakkasella. Ullaan ehdottomasti Mölökeröohje!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi24.11.05

  Sinun blogiasi on kiva lukea, voihan mölökerö sentään! On myös kiva seurata kuinka talonne edistyy. Siis sehän on ihan kamalaa kun pitää lainata naapuriin pariksi päiväksi uusin neulelehti, puhumattakaan kirjoista, joita pitää ihastella aina nukkumaan mennessä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!