14.12.05

Myöhässä tai erittäin hyvissä ajoin

Siltä varalta, että ennättäisin neuloa suunnittelemani joululahjat valmiiksi hyvissä ajoin ennen joulua (lapaspuolisko, pipo ja vielä yhdet huovutettavat lapaset), kävin ostamassa lisää lankaa. Ostin kaulahuivilankoja (Sandnessin Kitten mohairia vaaleanvihreänä ja himmeänturkoosina) sekä Regian kirjavaa sukkalankaa. Kuvaa ei ole langoista näyttää, koska kamera on miehellä reissussa mukana.

Voisin tietysti ottaa uudet langat puikoille suosiolla vasta joulun jälkeen ja aloittaa kerrankin joululahjojen teon hyvissä ajoin. Olen joko auttamattomasti myöhässä joululahjojeni kanssa tai sitten kerrankin erittäin ajoissa liikkeellä. Sehän riippuu ihan siitä miten asiaa katsoo...
Kovasti houkuttaisi neuloa pitkästä aikaa jotain itselle!
(Sain muuten joulukortit postiin. Meiltä lähti tänä vuonna ihan vaan Tiimarista napattuja kortteja. Jouluhössötyskin tuntuu ihan toissijaiselta, kun ajatukset on vaan koko ajan uudessa kodissa!)

4 kommenttia:

 1. Jos ei nyt huvita ajatella uuden kodin takia joulua, niin ajattelepa riemua kun saa uuteen kotiin laittaa joulua... :)

  VastaaPoista
 2. Tärkeintähän joulukorttien lähettämisessä on muistaminen. En tykkää yhtään, että nykyään joulu on useille ulkoista suorittamista ja näyttämistä. Ihmispolot uupuvat itsetekemisen pakkoon. Jouluiloa! Milloin teillä on arvioitu muuttopäviä?

  VastaaPoista
 3. Talon pitäisi olla muuttokunnossa tammikuun lopussa. Tai itsestähän sekin on kiinni! ;D

  Joulukorttien lähettäminen on sellainen sanaton "pakko", mieli tekisi tehdä kuten Kristiina ja antaa korttirahat hyväntekeväisyyteen.

  Me naisissa on muuten erittäin hyvä kolumni nykynaisten joulustressistä!

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin kovasti...sitten kun sen aika koittaa. Muuttohommat ovat rankkoja, sen voin luvata, mutta mikä tunne se onkaan kun kaikki on vihdoin paikoillaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!