28.12.05

Pyykinpesun lomassa

Pyykkiä pestessä ennättää hyvin päivittää blogin.. ;)

Janne on raksalla ottamassa vastaan kalustekuormaa. Eilen tapetoitiin urakalla 12 tuntia, samoin aatonaattona myöhään iltaan asti. Joulunpyhät maltettiin sentään levätä, aatto oltiin minun vanhempieni luona ja joulupäivä ja tapaninpäivä Jannen vanhempien luona.
Kaikista joululahjoista ei ole näyttää kuvaa, koska ilmeisesti Janne oli vahingossa poistanut joitakin neulekuvia kamerasta! Samin lapasista ei siis ole kuvaa. Lahjojen saajat olivat hyvin tyytyväisiä neuleisiinsa. Toivottavasti niille löytyy käyttöä! :)
Tässä kuitenkin Hannan hahtuvalaukku:


Ja Tiinan limenvihreä kaulaliina Kitten Mohairista:


Tässä vielä lupaamani kuvat korteista. Vasemmanpuoleinen blogini lukijalta Hennalta (jota lahjoin syksyllä lankakerillä) ja oikeanpuoleinen Hemmelig Venniltä. Salaisen ystävän paketista löytyi lisäksi kaksi vaaleanvihreää puuvillalankakerää, jotka taidan valitettavasti joutua antamaan eteenpäin.


Blogini saattaa olla lähipäivät hyvin hiljainen, sillä vietän lopun lomani rakennuksella ahkeroiden.

2 kommenttia:

  1. Hieno on hahtuvalaukku! Millä ohjeella se on tehty? Jätin muuten kommentin sun vieraskirjaan, voitko vastata siihen osoitteeseen cairbre-ät-sihijuoma.fi

    VastaaPoista
  2. Hahtuvalaukku on tehty ihan omata päästä. Mitat suunnilleen, mutta aika sopivan kokoinen laukusta tuli. Ja kännykkätaskukin onnistui, vaikka kiinnihuopumisen estävä muovipussi oli kesken kaiken irronnut pesussa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!