3.1.06

Uusi Moda

Uusi Moda odotti postilaatikossa. Eipä se mitään riemunkiljahduksia aiheuttanut, vaikka muutama toteuttamiskelpoinen neule löytyikin. Pidin myös kaavamallistosta.

Ensimmäiseksi huomioni vei vihreä neule. Ihastuin langan väriin ja neulepintaan. Tällaisen neuleen olen joskus suunnitellut tekeväni! Nyt olisi ohjekin, mutta poolokauluksesta en ole yhtään varma. Mitähän kivaa tuon poolokauluksen tilalle voisi kehitellä? Sellainen viuhkakaulus on ihan ok, mutta mitenkähän se sopisi tuohon malliin? Tämä pusero joka tapauksessa harkittavien listalle!

Seuraavaksi ihastuin miesten ruskeaan neuleeseen. Tästä Janne saattaisi jopa tykätä ("et sinä kuitenkaan ennätä sitä ikinä neuloa.."). Malli on Jannen mieleen sopivan kapea eikä palmikoita ole liikaa.Ihastuin huivin lankaan, se on juuri oikean värinen! Lankana Sandnes Mirelle, jota täytyy ehdottomasti päästä hiplaamaan! Oikeanpuoleinen neulemalli on ihan kiva, mutta lanka on täysin väärän värinen. Eikä Novitan uutuuslanka Malibussa ainakaan painetun lankavärikartan mukaan ollut oikein sävyjä. Tai ehkä turkoosi, jos se on sopivaa sävyä.. Se on kyllä aika männäkesien väriä, eikä enää pahemmin iske!Novita ei vielä tullut, onkohan sen vuoro huomenna?

3 kommenttia:

  1. Minäkin ihastuin noihin kahteen ensimmäiseen mainitsemaasi neuleeseen. Epäröin vain taitoani.. mahtaisinko osata tuollaista korineuletta?

    VastaaPoista
  2. Mitä lankaa tuo vihreä on?

    VastaaPoista
  3. Aieeeeee........Onpa upeita neuleita! *pyörtyy kateudesta

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!