29.5.06

Countdown

T:"Kiva, että oot käynyt kaupassa ja laittanut ruokaa. En oliskaan nyt ite jaksanut, väsyttää kun olin jälki-istunnossa."
J:"Minkä takia?"
T:"Tappelin poikien kanssa. Mutta mie en alottanu!"


Puoli tuntia. Tappelusta. Lupasin hoitaa, kun omalla opella oli aika kampaajalle ja miulla oli joka tapauksessa hommia hoidettavana koululla. Eli tällä kertaa minua ei lahjottu suklaapatukalla tai salmiakkikarkilla...
Mutta ilmeisesti olen ollut ainakin parin oppilaan mieleen:Harvemmin laaja-alainen erkkaopee saa lahjoja, mutta nämä ihanat tytöt yllättivät jälleen! Ainakin toinen kukista on itse kasvatettu! Ja kortin toiselle puolelle on liimailtu hyvin avokätisesti tarroja. Kohotti mieltä kummasti, eiköhän näillä jaksa vielä viimeisenkin viikon rutistaa... Kyllä se pelailukin työstä käy! Vikalla viikolla pidän erityisopetuksessa vain kivatunteja, eiköhän ne geminaatat ja yhdys sanat jouda mäelle kesän ajaksi! ;D Viikon ohjelmassa siis Sanapaniikkia, tavubingoa, juoksusanelua (tää oli ekaluokkalaisten toive -piilotan sanelusanat lapuille ympäri luokkaa, sanat pitää etsiä ja käydä omalla paikalla kirjoittamassa. Jos unohtuu, niin uusiksi), tietokilpailua (7 oikein, erittäin hyvää ääneenlukuharjoitusta) , Rushhouria ja Huojuvaa tornia. Ja jos aikaa jää, niin tilastointia ja mappien järjestelyä kyllä riittää. Onneksi viimeiset koulun testien tulokset ja lausunnot ovat jo matkalla perheneuvolan psykologille, ettei vaan häneltä loppuisi työt kesän aikana!

5 kommenttia:

 1. Samma här, kaikenmaailman erilaisia sanapelejä ja tietokilpailuja koko viikko. Tosin tänään vielä pidin ihan kokeenpalautusta. Ja lukiolla on koko viikko kokeita...

  VastaaPoista
 2. Toisaalta onhan tämä ihan kivaa vaihtelua... Muksut on kerjänneet koko vuoden, että voitaisko joku kerta pelata koko tunti! Yleensä pelataan tunnin lopusta viisi-kymmenen minuuttia. Toivottavasti kukaan ei vaan keksi pyytää sitä erittäin kehittävää ja oikeasti hyvää sanaluokkapelejä. Minä en jaksa sanaluokkia melkein kesäkuussa! :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että kivoja opeja on olemassa. Meidän ruotsi/saksaope pitää viimiseen päivään saakka tiukasti normaalityylillä. Tänään oli koulua 7 tuntia, ja ainoa aine mihin tarvitsi kirjoja oli ruotsi, sillä muissa on kirjat jo kerätty... Keskiviikko on meillä vika ainepäivä, ja eiköhän se päivä lopu klo 4, ja kaks vikaa tuntia saksaa.... Hooh. Tsemppiä sulle kans vikalle viikolle :)

  VastaaPoista
 4. Minä inhosin perskoulussa eniten kevään viimeisiä paria viikkoa. Kamalaa vetelehtimistä, opettajat vastaan oppilat -pesistä ja muuta typerää. Sinun ohjelmasi kuulostaa todella viksulta niihin mun kouluaikojeni ajantappojuttuihin verrattuna.

  VastaaPoista
 5. Mä olen yleensä sijaisena ollessani lahjonut kanssa muksuja leikein. "Jos ootte tosi kiltisti nää kaks viikkoa, niin sitten ihan vihoviimeisellä äikäntunnilla kahden viikon päästä pelataan hirsipuuta." Ala-asteella tehoaa kuin häkä. :)

  Mun lukukausi täällä Mainzissa loppuu vasta elokuun lopussa (luennot jo heinäkun lopussa, mutta elokuu on tenttikautta). Tulee kyllä kivat helleajat!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!