27.5.06

Kauppaneuvoksen kahvilassa

Kotiuduin juuri Joensuun neuletapaamisesta. Tällä kertaa tapasimme juuri avatussa Kauppaneuvoksen kahvilassa upouudessa Taitajien korttelissa. Olin paikalla jo hyvissä ajoin, että ennätin hieman tutustua korttelin käsityöläisten puoteihin. Taisinpa löytää Ihan kivan taulun keittiöön! Neuletapaamisessa olivat mukana TiinaK, JaanaL, JaanaV ja Helka. Kiitokset seurasta, taas oli hauskaa ja aika meni kuin siivillä!


Samalla reissulla kävin Joen Langasssa juttelemassa KIP-päivästä (ja ilmoittelemassa, etteivät ihmettele, jos TeeTeeltä saapuu lankalähetys -ne ovat KIP-päivän sponsorilankoja!). Mukaan tarttui tietenkin pari kerää lankaa:

Mandarin Petit-keristä syntyy sukkia kesän aikana. Oranssikirjavasta tulee ehdottomasti loman ensimmäinen neule, flipflopsukat.

Ja sitten hieman spartalaisempaa neulontaa. Virkattu takki Novitan Butterflystä, valmista pitäisi olla ensi lauantaihin mennessä. Takakappale valmis ja ensimmäinen etukappale 1/3 valmiina. Toivottavasti valmista syntyy ilman, että minun täytyy perjantai-iltana virkata Laulurinteellä Suomen suven avauksessa...

1 kommentti:

  1. Olet pitänyt melkoista vauhtia tuon jakun kanssa! Tsemppiä edelleen. Tuolla vauhdilla teet niitä kaksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!