1.6.06

Filati ja MagKnits

Töistä tultua poikkesin Kitimarketissa, jonka lehtivalikoima on lisääntynyt huimasti, kiitos Puikkopyörteen! Bongasin lehtihyllystä itselleni aivan uuden tuttavuuden, Filatin, ja tietenkin se tarttui mukaan...Tykästyin tähän toppiin. Malli on sopivasti pitsinen ja tyttömäinen solmimisnauha kruunaa kokonaisuuden. Oliskohan tähän hamsterilaatikossa valmiina lankaa...
Vasemmanpuoleinen on virkattu kolmiohuivi. Tykkään kuviosta, ruskean värin lisäksi! Oikeanpuoleinen on aika perus pitsipusero, mutta tuollaista minulla ei vielä ole ja sille olisi käyttöä. Tennesseestä ehkä?


Tässä sarjassa "ihan kivoja". Valkoinen bolero on kiva, jos pystyy jättämään huomiotta nuo valkoiset stretch-housut... Ja paita alle ehdottomasti!
Vasemmanpuoleinen pitsijakku on niin minua, eikä oikeanpuoleisessa jakussakaan mitään vikaa ole. Väri on ainakin ihana!


Tääkin on tavallaan ihan kiva. Siis paidan kanssa ja ilman tuota neulottua pareohirvitystä.
Kesäkuun MagKnitsissa tykästyin Emilyyn ja Lux-toppiin. Lux voisi päästä puikoillekin...

5 kommenttia:

 1. Oon seurannut blogiasi/neulesivujasi jo pitkään (varmaan kaks vuotta. hui!). Nyt vihdoin uskaltuiduin kommentoimaan ;) Ehkäpä se on hidasta hämäläisyyttä, kun oman bloginikin perustin vasta äskettäin.

  Bongasin kanssa Filatin viime viikolla ja ykkössuosikkini on tuo oranssi toppi ja monet muutkin pääsivät suunnittelulistalle.

  VastaaPoista
 2. Kiva, että kommentoit! Lehtihyllyllä alkaa olla vaikeuksia, kun valikoimat vaan kasvavat. Nytkin olisi ollut tarjolla Sandra ja Simply Knitting (April), joissa molemmissa oli kivoja malleja. Simply Knittingissä oli kiva toppi+bolero yhdistelmä, joka kyllä jäi vähän kutkuttelemaan. Mutta en antanut itselleni lupaa ostaa kuin yhden lehden! :)

  VastaaPoista
 3. Mä saattaisin kyllä kävelläkin noin napa paljaana jos olisin tuon mallin näköinen, mutta kun en ole... Kivoja malleja näytti olevan. Pitäisi varmaankin mennä metsästämään tuota Filatia jostain...

  Ihan itsestä muuten, mä olen joskus sinne rekisteröitynyt ja kirjoitellutkin, mutta mun tunnarit ei enää toimi. Osaisitko neuvoa tai pitäisikö vain rekisteröityä uudelleen...

  VastaaPoista
 4. Katja, jätä Ihan Itsen sivuilla kohdassa käyttäjälista pörrölle yksityisviestiä (yv)ja kerro etteivät tunnuksesi toimi.

  VastaaPoista
 5. Minäkin selailin Filatia yksi päivä lehtihyllyssä. Jätin kuitenkin ostamatta kun 2on noita tekeillä ja suunnitteilla olevia töitä sen verran paljon... Mutta kivoja malleja kyllä siinä(kin) lehdessä on!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!