4.6.06

Herukoita takakontissa

Jätimme taaksemme aurinkoisen Kuopion ja palailimme iltapäivällä takaisin sateiseen Joensuuhun. Toivottavasti sade yltää Kuopioonkin asti, sillä muuten harmittaa aika vietävästi! Illan istuttelimme sadekuuroista välittämättä herukoita ja pari muuta pensasta takapihalle. Uskotteko, että piha näyttää aika hassulta! Pihalle on levitelty mullat, mutta ainoa vihertävä ovat herukkapensaat -eikä mitkään pikkutaimet, vaan ihan täysikokoiset pensaat! Musta- ja punaherukan lisäksi mukaan anoppilasta tarttui karviaista, juhannusruusua, kirjolehtikanukkaa ja mökiltä pari kuusentainta peittämään kunnan puolelta törsittyä metsänreunaa.

Lakkiaisreissulla sain virkattua hieman autoillessa. Mukaan ei tietenkään lähtenyt yksikään keskeneräinen työ (sukat olivat ihan loppuvaiheessa, bolero oli ihan neulekorin pohjalla (mikä syy!) ja virkattu takki ei vaan nyt inspiroinut). Päädyin siis aloittamaan uuden työn. Ja kun perjantaiselta kampaajareissulta (miulla on nyt oman mittapuun mukaan tosi lyhyt kesätukka, hiukset ei yllä edes tisseihin asti) mukaan tarttui kaksi kerää parkkirahanvaihtamissamoksia (Anttila 1,90e), niin päädyin virkkaamaan niistä kesäkassia Yhteishyvän ohjeen mukaan. Kaksi kerää ei kuitenkaan riittänyt, vaan täytyy käydä hakemassa vielä kaksi kerää lisää. Kassista tulee turkoosi, vaikka oikeastaan nyt tekisi mieli valkoista, vaaleanvihreää tai vaaleanpunaista kassia...

1 kommentti:

  1. Pitääpä tulla katsomaan jahka ehdin. Jos anoppilassa on ihan liikaa marjapensaita, niin me voidaan muutamalle tarjota hyvä ja rakastava koti :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!