8.6.06

Varrella virran

Ihan kuin minulla ei olisi tarpeeksi keskeneräisiä käsitöitä... Tai no, aktiivisesti neulottavia ei ole kuin bolerohihat, mutta virkattavia on sitäkin enemmän; valkoisesta Kotiväestä jakku Novitan ohjeen mukaan (olen tehnyt samanlaisen mustan aiemmin..), jakku tummansinisestä butterlfystä ja turkoosikirjavasta aleSamoksesta tekeillä oleva kesäkassi, josta loppui lanka.

Ja niitä monta vuotta tekeillä olleita kesäneuleita (tummansininen pitsineule, josta en enää oikein tykkää, vihreä virkattu tunika Kotiväestä ja öö... mitäs niitä olikaan!) ei sitten lasketa mukaan!

Niin, suuressa viisaudessani aloitin uuden neuleen. Tai no, jos rehellisiä ollaan, niin olin aloittanut sitä jo talvella, mutta koska en muistanut missä kerroksella olin menossa, jouduin purkamaan ja aloittamaan neulomisen alusta (kerroksia oli ehkä vain n. 15..). Neule on tietysti ihanainen River-huivi Rowanin talvilehdestä. Tältä se tulee näyttämään valmiina:Lankana on suunnilleen samanvärinen Kidsilk Haze, joka on odottanut kaapissa pitkään sopivaa (huivi)ohjetta. Puikot ovat tyypilliset pitsineulepuikot ;D kokoa 7 mm. Eli aikamoisilla haloilla tätä neulotaan, joten luulisi valmista syntyvän nopeasti! Mallineule on kaunista aaltoilevaa pitsikuviota. En vielä tiedä, teenkö tuon rengashäkkyrän kiinnittimeksi, vai käytänkö jotain vanhaa rintarossia vai ostanko peräti sellaisen puisen kiinnittimen, joita näin GetKnittedillä myytävänä..

1 kommentti:

  1. Tyylikäs huivi, ja vielä Kidsilkistä - iih!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!