11.7.06

Terveiset Sisiliasta

Nyt olen palaillut hieman enemmän ruskettuneena takaisin kotimaahan. Sää suosi Sisiliassa, lämmintä oli reilut 30 astetta (tosin hellettä tuntuu riittävän täällä Suomessakin!). Viikko hyvää ruokaa, jäätelöä ja kiipeilemistä teki terää. Kummisedästä tutun Vitellin baarin Marian tuoreista sitruunoista puristetuista granitoista puhumattakaan.
Etnakin tuli valloitettua, ainakin 2000 metriin saakka ja juhlittua Italian voittoa Saksaa vastaan. Screeni oli viritetty kirkon oviaukkoon!


Nyt tekeekin jo mieli tarttua puikkoihin! Uusin Novita oli löytänyt tiensä postilaatikkoon ja pikaisesti selaamalla löysin siitä muutaman kivan mallin. Petrolinväristä pitsineuletakkia ihastelin jo klubin ennakkokuvissa. Moda ei ole vielä tullut, ja laitoinkin sähköpostia puuttuvista lehdistä sekä Modan tilaajapalveluun että jälleen kerran Interweave Knitisille. IK:n sivuilla näytti, että syksynumero olisi jo postituksessa... Kiva, kiva, mutta jos saisin kuitenkin sen kesänumeron ensin! (Mitäpä tästä opimme, älä muuta ja vaihda sukunimeäsi puolen vuoden sisällä, siinä on amerikkalaisille liikaa prosessoimista!)

Viiskytlukulaiset neulelehtiaarteet taidan esitellä seuraavalla kerralla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!