29.8.06

Kaksi huivia

Tässä taasen ihasteltavaksi kaksi mahtavan upeaa huivivaihtohuivia!


Emilian huivi JuulilleAnun huivi Adelheidille


Olen minä neulonutkin... Nämä sukat saivat alkunsa siitä, kun piti miettiä neuletapaamiseen jotain sopivan aivotonta neulottavaa. Edellisellä kerralla pitsisukissa menivät kerrokset vähän väliä sekaisin, joten päädyin neulomaan helpot lastensukat Nallesta. En ole vielä jaksanut päätellä langanpätkiä, teen sen sitten kerralla, kun sukkia on valmiina useampi kappale.


Täsmäsynttärilahjakin oli saapunut viime viikolla Suomalaiseen. Kirjaa selatessa vierähti useampi tunti. Janne toi paketin mukanaan töistä tullessaan. Paketin avattuani kysyin varmuuden vuoksi Jannelta: "Eihän sinulla vielä ole nälkä?" :D Ulukomailta kirjan saa halvemmalla, suomalaisen puoleen käännyttiin ihan maksupolitiikan takia.
Tämä, sunnuntaiajelun kohde on nyt sitten varattu meille. Sijainti Heinävedellä Juojärven rannalla, tontin rajalle kotiovelta 65 km.
Ja tämä! Tämä villieläin ottaa rennosti, eikä välitä vaikka naapuritonteilla rakennetaan ja kaivetaan tontin pohjia kaivurilla auki. Kasperi nukkui metsässä selällään, eikä siis kierähtänyt rapsutettavaksi minut nähdessään.

5 kommenttia:

 1. Mitä, mökkitontti? Wow, onnea! Joko ensi kesänä sitten sinne rakentamaan? ;-)

  VastaaPoista
 2. Hah! Luule vaan! (jos se minusta on kiinni... )

  VastaaPoista
 3. Yritin laittaa sulle kuvan tekemästäni huivinvaihtohuivista. Maili herjaa jotain ettei voi toimittaa perille. Mut se kuva on julkaistu mun blogissa...

  VastaaPoista
 4. Yritin laittaa sinulle sähköpostia, mutta herjas että on täyttä (tms.).

  Blondi täällä moi!
  En sitten hokannut kysellä osoitetta ennen kuin sitten vasta, kun pitäisi jo postittaa.
  Susanna L-A:n huivi on kyllä valmis matkaan, mutta ei ole 31.8. perillä. Susannalle on laitettu mailia ja tietää myöhästymisestä. Itse asiassa huivin tekokin jäi niin viimetippaan (tai siis valmistaminen vei huomattavasti enemmän aikaa kuin arvioin), että varoittelin jo aiemminkin häntä.

  Kunhan saan osoitteen, postitan.

  VastaaPoista
 5. sähköposti on luukun osoite, eikä sinne mahdu kuin yksi yli megan kokoinen kuva. Riittää, että ilmoitat kuvan löytyvän blogista tms. Jos lähetät kuvan sähköpostissa, niin pliis pienentäkää niitä! :) En ennätä työpäivän aikana lukea sähköpostia, joten sen tarkistaminen jää aina iltaan

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!