10.8.06

Pikapäivitys

Pikainen päivitys työnteon lomasta... Askartelenpaskartelen pinottain kielioppi- ja sanastokortteja englannista ja ruotsista, että on edes jotain muuta materiaalia kuin oppikirjat. Ja seinille pitää tehdä "muistitauluja", askarrella vinide-pesuainepullo jne.. Kortit teen omista matskuista ja itselle, seinille tulevat otan koulun kartonkivarastosta. Hommaa riittää, mutta huomisen, viimeisen lomapäivän taidan pyhittää pelkästään neulomiselle!

Neulontarintamalla on viime päivinä tapahtunut paljon, mutta aikaa ei ole löytynyt blogin päivittämiseen. Näistä kaikista kuvia sitten myöhemmin, ehkä huomenna!

Huivivaihtohuivini Liinulle valmistui ja lähti matkaan. Toivottavasti on perillä jo huomenna! Myös paketti SNY:lle on lähtenyt matkaan, mutta siitä ei sen enempää... Postissa on saapunut Interweave Knits (eilen, ajallaan :o ) ja Novitan kiitoslangat KIP-päivän järjestelyistä. Teddykilon (josta osa kälylleni tuplakaimalle) lisäksi Prisman alesta öh.. tarttui mukaan muutama kerä Isoveljeä, Nalle Coloria ja pinkkiä 7 veljeksen moniraitaa. Näiden lisäksi oli pakko vaihtaa rahaa Anttilan parkkitalon pysäköintimaksua varten, joten ostin petrolinväristä Ainoa ja Woolia sormikkaita varten. Ninniltä tilasin kerän violettia merinosilkkiä Icarus Shawlia varten. Postissa saapui kesän tilattu IK, joten ostettu numero on nyt myynnissä Huuto.netissä. Niin, ja vuosiakin tuli mittariin yksi lisää.


11 kommenttia:

 1. No, mutta! ONNEA roppakaupalla ja työiloa!

  VastaaPoista
 2. hei, laitoin omaan blogiini kuvan huivista jonka tein Marille.
  http://vanhatalo.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 3. Synttärionnittelut siis sinne!

  VastaaPoista
 4. Synttärionnittelut !

  VastaaPoista
 5. Onnea onnea! Ja iloa ja energiaa töiden alkuun. :o)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut! Me aloitetaan suunnittelulla jo huomenna. Täyshulina...

  VastaaPoista
 7. Marjut11.8.06

  Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! Onnea onnea!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!