2.8.06

Posti vaan paranee päivä päivältä

Postilaatikko yllätti toista päivää peräkkäin. Ensin katse kiinnittyi raollaan olevaan kanteen, joka saattoi tarkoittaa vain yhtä asiaa.. Aivan oikein! Lankoja! Kurkkupolun alelangat tarttuivat mukaan väkisin. Tässä vaiheessa voi laskea 1+1 ja pohtia miksi se tilaa lankoja ulukomailta, jos ei ole töistä tietoa... joululahjoja nääs (tai ainakin harmaa)!

Langat ovat siis Rowanspun 4ply-lankaa. Värit vasemmalta oikealle: Slate, Jade ja Rumtoft.
Ja sitten se päivän parempi yllätys:


Julkinen neuleystäväni onnitteli minua työpaikan johdosta kortilla. Suurkiitokset! Aika osuva kuva ja teksti! Kesä on ollut tarpeeksi pitkä aika toipua viime talven kiireistä ja kerätä voimia ensi talven varalle. Huomasin yllättäen suhtautuvani työpaikkaan ristiriitaisesti. Toisaalta monta huolta ratkesi, eikä niistä pienimpänä raha-asiat. Toisaalta taas tiedän työn, rakentamisen ja gradun viimeistelyn vievän voimat. Uusi työpaikka jännittää hieman, ei oikeastaan ihmiset, sillä heitä en osaa jännittää, vaan asiat. En tiedä millainen työmäärä syksyllä on vastassa (luojan kiitos oppilashuoltoryhmä toimii!). Uusien nimien, kasvojen ja taustojen opetteleminen on stressaavaa.5 kommenttia:

 1. Oi oi onpa ihanan väristä lankaa!!

  VastaaPoista
 2. Distant Knitterin huivi saapunut Hennalle=)

  VastaaPoista
 3. Kuule kyllä se gradu siitä.
  Tee vähän joka päivä sen eteen, niin ongelma ratkee. Älä tee gradusta itsellesi peikkoa. Se on ihan ihmisen mittainen juttu. Tärkeää, kuten ohjaajasikin on varmasti sinulle sanonut, on rajaus, selkeä tutkimuskysymys ja säännöllinen työstäminen. Aseta itsellesi selkeät tavoitteet. Tsemppiä.

  VastaaPoista
 4. Kuten Neulekirppukin sanoi, älä tee peikkoja, niitä syntyy ilmankin :) Gradu on työ siinä missä muutkin kirjalliset tuotokset, ei ihme eikä kumma.

  Onnittelut duunista. Helpottaa kummasti. Mulla kävi ihme säkä viran kanssa, paikkakunnalla jäi järjetön määrä sijasuuksienkin yli päteviä opettajia.

  Ja myös se uuteen siirtyminen, uuden ympäristön selvittely, asioihin ja ihmisiin tutustuminen jne.. kaikki edessä myös täällä ja en puhku ihan järjetöntä intoa. Se vie voimia niin pirusti tavan työn lisäks. Kauhulla odotan kahta ekaa duuniviikkoa, oon niin puhki.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi4.8.06

  Hei! Tässä elonmerkki salaiselta ystävältäsi. ;D Olen selaillut blogiasi läpi ja mietin kuumeisesti mitä keksin ensimmäiseen lähetykseen...
  Onnittelut työpaikasta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!