21.8.06

Sorsaleski

Siis ei Sorsakoski, vaan sorsaleski. Ainakin eilisen päivän... Saaliiksi tuli kolme sorsaa ja erittäin likainen ja märkä mies, joka kotiutui vasta vähän ennen puolta yötä. Vähän haukotutti maanantaiaamun opekokouksessa....

Eilen neuloin likipitäen koko päivän takapihan uudella terassilla (hyvä, että Janne sai sen valmiiksi ennen metsästyskauden alkamista ;P). Puikoilla, tai pikemminkin 12 mm:n muovihaloilla on Novitalta lahjuksena saatu petrolinvärinen Teddy. Kaksinkertaisena! Siitä pitäisi tulla viime syksyn Interweave Knitscenessä esitelty takki. Varmuuden vuoksi konditionaalissa... (Puikoilla on myös lentoneuleena aloitettu villasukka)

Lauantaina juhlittiin peräti kaksia synttäreitä. Ensiksi juhlistimme kummityttöni synttäreitä mökillä Heinävedellä (liian mutkaiset ja kuoppaiset tiet neulottaviksi) ja illalla piipahdimme naapurissa 1-vuotissynttäreillä. Heinävedeltä palatessa viimeistelin seuraavien synttäreiden lahjaa, raidallista villatakkia. Viimeiset langanpäät päättelin kotona, koska paha olo meinasi yllättää mutkaisella tiellä. Pikainen höyrytys silitysraudalla ja sitten pakettiin.

Mutta... Luitte oikein. Jotain puuttui välistä. Unohdin kuvata neuleen. Voi rähmä, sillä värit olivat aika namut.. Sankarineiti näytti tykkäävän neuleesta, yritti jopa pukea sitä päälleen.. :D

6 kommenttia:

 1. Maailma on pieni: mieheni on kotoisin Heinävedeltä. Siitä pitäjästä on muuten hankala löytää lankaa.

  VastaaPoista
 2. Muistan ku olin pikkunen niin iskä toi aina sorsareissuilta mulle sorsan räpylät...niillä oli niin kiva leikkiä kylpyammeessa...ei muuten tulis enää mieleenkään=)

  VastaaPoista
 3. Saiskohan sen sankarin vanhemmilta kuvan, jos kauniisti pyytäisi. :o) Pitäähän blogiarkisto olla!

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoisena odotellaan kuvaa siitä tekeillä olevasta takista, Teddystä kun on nyt olemassa niin monta ihanaa sävyä.

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Huivi lähti nyt sitten omistajalleen.
  Minulla ei ole siitä nyt minkäännäköistä kuvaa, kun kamera on edelleen hukan teillä. Kiitoksia mukavasta vaihdosta!

  VastaaPoista
 6. Sain Marjolta tänään ihanan huivin, blogistani löytyy kuva. Kiitos Sinulle Tiina hauskasta huivivaihdosta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!