1.9.06

Arvonta-parvonta

9.A:n kanssa viimeinen tunti matikan kaksoistunnista oli geometristen kappaleiden askartelua. Touko-Poukoilua siis... Touko(Studio Julmahuvi-testi löytyy täältä )

Arvonta on nyt suoritettu virallisen arvontageneraattorin avulla.Generaattori arpoi numeron 104, joka kuuluu Helga Hautakoskelle aka Sannille:

Sanni said...

Hei,

osallistunpas minäkin ensimmäistä kertaa blogiarpajaisiin. Äitini käyttää toista nimeään, ja ekaluokan opettajasta en muista kuin etunimen, Kaino.. Äitini eka nimestä ja tokaluokan open sukunimestä muodostuu kansankynttilä Helga Hautakoski.

9:57 AM


Otatko Sanni minuun yhteyttä jättämällä kommentin tähän postaukseen sähköpostiosoitteesi kera. Mietitään sitten sinulle sopivaa lahjusta...

3 kommenttia:

 1. Arvonta meni jotenkin ohi mun silmieni, mutta nyt piti miettiä kansankynttilänimeä. Ja ihme äidin toinen + ekaluokan open sukunimi = Liisa Lepistö eli ihan oikeasti sen open nimi! Tosin se sittemmin meni naimisiin mun ala-asteen enkun open kanssa.

  VastaaPoista
 2. Hmm... työpaikkaromanssi! :D

  VastaaPoista
 3. Sanni4.9.06

  Hei!

  Tää ei voi olla tatta ollenkaan! Minä blogiarpajaisneitsyeenä tulin voittaneeksi. Blogittomana ihmisenä, ja sähköpostinkin vain firman puolesta omaavana, laita viestisi osoitteeseen timo32 @ hotmail (piste)com, niin saat minut sitä kautta kiinni. Vastaan viestiisi sitten omasta postistani ja yhteystietoja välittelen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!