20.10.06

Hilmalotan lapaset

Migreenilanka neuloutui raidallisiksi Hilmalotta Sikurina Rullakartiina Kissanminttu Efraimintytär Pitkäsormen lapasiksi. Hilmalotta on kaukaista sukua Pepille ja pitää pirteistä raidoista kuten pikkupikkuserkkunsakin. Hilmalotan lapasten varteen täytyi ehdottomasti neuloa samaa joustinta kuin yksiväristen Hilmojen varsiin. Ulkona on vielä iltapäivälläkin pakkasta, ämpärissä oleva vesi on edelleen jäässä. (Sanko on Kasperin suosikki, hänen armonsa juo mieluummin likaista sadevettä kuin juomakupin vettä.)

Malli: Hilma-lapaset, oma ohje Ullassa
Lanka: Itse Kool-Aidattu 7 veljestä


Tänään en ole ennättänyt ihmeemmin neuloa. Aamupäivän olin kaupungilla täydentämässä SNY:n pakettia. Osa ostoksista tosin jäi odottamaan seuraavaa pakettia. Kävin Joen Langassakin, mutta en ostanut mitään itselle!

6 kommenttia:

 1. Tuo Hilmojen resori on ollut jo pitkään testattavien listalla, se kun näyttää niin kivalta. :o) Olen vain odotellut, koska pääsen pitkästä aikaa lapasmoodiin.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi20.10.06

  Ihanat lapaset!!! t. sny

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan huivin olit tehnyt :). Eilen se odotti kiltisti postilaatikossa noutajaansa. En ole vielä ehtinyt laittamaan kuvaa näytille blogiini, mutta teen sen viikonlopun aikana :). Kiitos, kiitos, kiitos ja rutistus, et tiedäkkään kuinka ilahduin :)

  VastaaPoista
 4. MP: Hilman resoria pitäisi testata säärystimiin..

  SNY: Miehen kynsikkäiden jälkeen puikoille pääsee Hilmat vankilalangsta. Et arvaakaan, miten lanka on vainonnut minua lankakorista käsin!

  Tanja: Kiva, että pidit huivista! Minua jäi harmittamaan, että lanka loppui kesken, siitä olisi tullut kiva shaali tuplaleveänä...

  VastaaPoista
 5. Onpa iloiset värit =)

  VastaaPoista
 6. Onpa aika ihanan pirtsakat lapaset! :D

  Tuo resori tosiaan näyttää mielenkiintoiselta. Ja olenkin tässä jo jonkin aikaa mietiskellyt, että tarvitsisin säärystimet... joten jos vain saan päätettyä jossain vaiheessa mistä langasta ja minkä väriset säärystimet haluan, niin tuota resoria kyllä täytyy kokeilla...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!