15.10.06

Koolatut

Tässä kuvia eilen Kool-Aidatuista seiskaveikoista. Kelta-oranssilla värjätystä harmaasta langasta en ottanut edes kuvaa, siitä tuli hieman keltaiseen vivahtava ruskea. Oikeastaan ihan kaunis väri, mutta minulla ei ole käyttöä sille, joten se menee uudelleen värjättäväksi.

Tämän langan vyyhditin ensiksi toosi pitkäksi vyyhdiksi, jotta kunkin värin osuus olisi tarpeeksi pitkä. Värejä ovat turkoosi (Changin' Cherry), limenvihreä (Lemon and lime) ja kaksi punaista (Black cherry ja Tropical Punch). Haltijalangoiksi olin solminut harmaata lankaa ja varsinkin turkoosi ja punaiset värjäsivät harmaat langat ihaniksi! Turkoosista tuli hieman petroliin vivahtavaa ja punaisilla tuli tummaa viininpunaista ja syvää violettia. Aion ehdottomasti värjätä lisää harmaita lankoja! Nämä kirkkaat sävyt eivät ole niin itseäni, vaan ne murretut!!
Vasemmalla harmaa lanka värjättynä Lemon and Limellä. Alla alunperin valkoinen haltijalanka, mistä voitte päätellä, että yhdellä pussilla tuli aika haalea väri. Vihreää lankaa on n. 100 grammaa. Oikealla vielä äskeinen 150 gramman kerä seiskaveikkaa. Ja kerän alapuolella punainen ja violetti haltijalanka. Eikö ole ihanat sävyt noissa harmaissa langoissa!
Vielä syksyisiä fiilistelykuvia. Ihana vuodenaika! Senkin päällä oleva epämääräinen mörvelökasa on kuivattu hääkimppu.

EDIT: Poistin roskapostikommentin, vaikka oishan sen voinut jättääkin, niin olisi edes joku jättänyt kommenttia... :P
EDIT2:Lisäsin kuvat keltaharmaasta langasta salamalla ja ilman.
Jaana V:lle: Saat langan, sitä on luultavasti vajaa 100 gramma, tarjoa vaikka teekupponen seuraavassa tapaamisessa! En keri sitä vielä vyyhdeksi, jos väri ei miellytä, niin on helpompi värjätä uudestaan.


9 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. JaanaV15.10.06

  Jos sinulla ei ole kiire sen kellanruskeaksi värjäytyneetn langan kanssa ja olisit valmis siitä luopumaan, niin tositko sen näytille tapaamiseen. jos se väri sopii minun Liisu vai liinu langan kanssa yhteen, niin voisin ottaa ja ostaa sinulle tilalle harmaan langan.

  Minusta olet muuten saanut aikaan ihan kauniita sävyjä. :D

  VastaaPoista
 3. Mahtavia värejä noissa alunperin harmaissa langoissa! munkin pitää kokeilla niitä, kun ei tuu niin karkkipoppia :)

  Kauniita ja tunnelmallisia nurkkauksia teillä kotona!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi15.10.06

  Upeita värejä noissa alunperin harmaissa langoissa! Täytyykin kokeilla harmaan värjäämistä, minulla on noita Koolaideja odottamassa. Olen itsekin enemmän murrettujen värien ystävä.

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Kysymysyhys koskien huivivaihtoa; että oletko saanut Päiviltä mitään vastausta vaihtohuivista? Kun en ole itse kuullut hänestä mitään, eikä huiviakaan ole vielä näkynyt :(...

  Aivan ihanaa fiilistelyä :), meilläkin poltellaan näin hämärällä paljon kynttilöitä, tuovat mukavaa lämpöä :).

  VastaaPoista
 6. Upeita nuo harmaaseen ilmaantuneet värit! Ja aivan ihanan näköistä teillä.. Vitsi kun olisi tilaa (ja rahaa), pääsisi oikein laittamaan kotia. Kynttilöitä en kyllä uskalla ainakaan toistaiseksi poltella Iiriksen takia.

  VastaaPoista
 7. Piip! Kyselit mun blogissa sitä lupaamaani huivia. Kyllä se on edelleen käytettävissä, mutta ei se mikään sen kummempi ole, tavallinen fifi. Mulle vain tarpeeton. Jos sille on tarvetta, laita vaikka postiin osoite, jonne lähetän sen, niin pistän postia menemään. Huomenna lähden pariksi päiväksi sukuloimaan, mutta loppuviikosta kyllä kerkeän postiin.

  VastaaPoista
 8. ..Eh.. voisin ehkä jättää meiliosoitteeni, jotta voit lähettää sitä postia ;D

  siis: mai ät iki piste fi

  VastaaPoista
 9. Kauniita värejä! Itsekin olen suunnitellut harmaiden lankojen värjäystä, ei tosiaan tulisi niin kirkkaita.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!