3.10.06

Langaton lokakuu?

En osallistunut langattomaan lokakuuhun samasta syystä kuin Hekla: messut tulossa ja viime kuun kituuttelun (palkkaa vain puolet normaalista) jälkeen tekee todella mieli hemmotella itseään muutamalla ihanalla syksylangalla.

Lankaostoista puuttuu vielä SNY:lle ostamani ihanuudet, mutta onhan noita siitäkin huolimatta kertynyt... ja nyt on vasta lokakuun alku!
Kuvassa vasemmalla violetit Teddy Galaxit Novitalta kiitoksena kämmekkäohjeesta (pipo, huivi tms.) , oudot seiskaveljekset Prisman alesta (sukkia), niiden yläpuolella turkoosit Kitten Mohairit (kaulahuivi), oikeassa alanurkassa Rustikat Tokmannilta (huivi, keeppi tms.) ja alla Woolit Tokmannilta (pirupipo).


Tällä hetkellä sukkia aktiivisemmin puikoilla on kiemurrellut Radioaktiivinen Lapamato. Tunnetaan ehkä paremmin Scarf Style-kirjan Ruffles-huivina. Terveemmällä huumorintajulla varustettu ihminen tosin ehkä assosioisi huivin lapamadon sijasta ompunkuoreksi... Lankana siis vuoden marinoitunut Kitten mohair, jota jäi yli viime vuotisesta kälyn joululahjahuivista.
Lankaostosten lisäksi mukaan lähti pitkän harkinnan jälkeen myös Suuren Käsityölehden Parhaat neuleet-erikoisnumero. Selasin lehden jo aiemmin Tokmannilla (samalla kun ostin piru-Woolit), mutta en vielä sortunut. Neuletapaamisessa katselin Heklan lehteä tarkemmin ja päätin tarvita oman kappaleen.Lehdessä mielenkiinnon herättivät nämä neuleet:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!