8.10.06

Sisäinen solarium

Sisäinen solarium taisi syntyä äsken nautitusta parista punkkulasillisesta. Sateisen sunnuntai-iltapäivän kunniaksi kokkailin munakoisopastaa (tunnetaan myös hienolla nimellä pasta alla norma), jota nautittiin punkun ja patongin kera. Nam! Kylläpä kaikkosi nälkä ja vilu!

Olimme aamupäivän (eli yhdeksästä kahteen) mökkitontilla. Vietiin tontille lasikuitupurtilo (pitäähän se oma reviiri merkitä, miksei sitten veneellä!) ja samalla etsittiin loput rajapyykit ja raivattiin tontille pieni polku rantaan. Ihmekös tuo, ettei ekalla kerralla löydetty toista rannassa olevaa pyykkiä, koska se oli yllättävän lähellä naapurin mökkiä. Tai sitten naapurin mökki ja laituri ovat aivan meidän (tai pankin...) rajassa kiinni. Prkl!

Ehkei sentään huussia rajalle pykätä, mutta saunamökin ikkunaton takaseinä ainaskin. Niih! :D
Oikeesti tontti oli luultua isompi, pohja näyttää koko ajan paremmalta, kun tonttia vähän raivaa. Hyvä siitä tulee, mutta töitä se teettää!

Tässä ekalla kerralla tontteja valitessa syyskuun alussa otettu kuva.

3 kommenttia:

 1. Wau, miten kaunis syksyinen ja hyytävänkylmän näköinen kuva...brrrh! Poistin vahingossa sun kommentin saitiltani, kun päivittelin ylimääräisiä kommenttikohtia pois.

  U konow, äh, tätä front pagella värkkäämistä...voimia raksailuun,
  Terde

  VastaaPoista
 2. Heeeiii, kiva kun muutkin hurahtavat tonttiin. Meillä naapurit ihmettelevät miten me jaksamme joka viikonloppu olla tontilla, eihän siellä ole kuin metsää ja metsää ja metsää. No, nyt on vähän muutakin jo. Kunnan rakennusjärjestyksestä muuten selviää minimietäisyydet naapurin rajaan jos eivät jo ole tiedodssa.

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että löytyy muitakin mökkihöperöitä... Etäisyys rajasta pitää olla 5 m, mutta sitä on sen pöpelikön keskellä vielä aika mahdotonta tarkastaa. Raivataan rajaa ja kepitetään se ehkä vasta keväällä ja vasta silloin pääsee mittaaman. Mutta eihän sille enää mitään voi, jos vaikka mökki onkin liian lähellä rajaan... Tietysti sen voi siirrättää, mutta kuka haluaa mökkinaapurin vihat niskaan... Vanhempien mökillä ex-naapuri rakensi humalapäissään saunan liian lähelle rajaa, mutta koska se ei ole haitannut (mökki ihan toisella laidalla) niin antoivat sen olla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!