6.11.06

Hetkiä arjesta

T: -Miulla on huomenna jälki-istunto...
J: -No mitäpä oot tällä kertaa tehnyt?
T: -Käynyt tupakkapaikalla.
J: -Taas kerran...

No, mutta oikeesti en tykkää yhtään kyylätä kuka menee tupakkapaikalle. Enkä tykkää antaa jälki-istuntoa. Siitä tulee itselle paha mieli.

Mutta tänään hyö neuloot ja tutkiit uussii kirjoloita kirjastossa. Mitähän sinne ottais mukaan? Icarus olisi kesken, mutta siitä ei tule höpöttäessä yhtään mitään. Pitänee valita joku sukka paritettavaksi.

5 kommenttia:

 1. Totta, tupakkamäelle käveleminen on ikävää... Onneksi tänäiltana ei tarvitse korjata mitään, voi keskittyä blogeihin ja neulomiseen.

  VastaaPoista
 2. Villasukka: Meillä se ei ole mäki, vaan kuusikko ja skeittiramppi parkkipaikan takana. Ikävää touhua kuitenkin...

  VastaaPoista
 3. vs. juuh niin minäkin ihmettelen, ja soitin tänään ko opelle, olivat siirtäneet tytön takaisin omalle paikalle, juuri kun olimme käsitelleet asian kotona läpi ja tyttö oli nyt valmistettu 'muutokseen' jota ei sitten tullutkaan!!! *räyh* ilmoitin kyllä opettajalle että näistä pienistäkin muutoksista pitää ilmoittaa ensin minulle tai sitten he valmistavat tyttöä siellä luokassa, kun ennakointi on muutenkin niin tärkeätä!!

  VastaaPoista
 4. Jälki-istunnoista vain..
  Minun erityis-lapselleni on tärkeää pitää kiinni koulun säännöistä. Jos sanotaan, että jostakin seuraamuksena on jälki-istunto, niin sitten siitä on pidetävä kiinni.
  Tämä viikko on nimittäin mennyt hienosti! Viime viikon jälkkärin jälkeen lapsi ei ole enää myöhästellyt!! Ihanaa! Osaa lähteä aamuisin kouluun ILMAN minun hoputtamistani.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi13.11.06

  Pst. Kohta salaisuus ratkeaa: http://tinyurl.com/u54ub

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!