5.11.06

Minä ja pojat

Makepeacen yllytämänä kerron jotain minusta ja pojistani. Minä olen 28-vuotias, Janne minua vuoden vanhempi. Olen asunut koko ikäni Joensuussa tai Kontiolahdella, Imatralla Jannen kanssa vietettyä työkeikkavuotta lukuunottamatta. Janne tarttui matkaan meidän yhteisten kavereiden häistä viitisen vuotta sitten. Ensimmäinen rengas vaihdettiin juhannuksena 2001 ja toinen heinäkuussa 2005.Lapsia ei perheessämme vielä ole, mutta musta ja karvainen kahdeksanvuotias löytyy. Kasperi on siirtynyt talviaikaan, ja alkaa pikkuhiljaa uskoa, että talvi on sekä etu- että takaovella, ilman että asia täytyy käydä tarkistamassa. Kasperin lisäksi toiveissa olisi lisätä jossain vaiheessa kotimme karvan määrä yhdellä kappaleella suklaasilmäistä saksanseisojaa.
Kuten monet blogini lukijat varmaan muistavat (ja tästä saa muistutella minua), niin olen edelleen opiskelija. Erityisopen tutkinto on edelleen gradua vaille valmis. Tällä hetkellä kiusaan yläkouluikäisiä naapurikunnassa. Janne taas työskentelee AMK:ssa puutekniikanopena.

Asumme itse rakennetussa talossa, jonka yläkerta on vielä kesken. Mikäs tässä, kun alakertaankin mahdutaan. Lisätila, erityisesti säilytystila tulisi kyllä tarpeeseen. Ainakin lankojen takia... Talo on puolitoistakerroksinen vihreä puutalo.


Neulomisen lisäksi harrastan itämaista tanssia ja flamencoakin olen aloitellut. Molemmat tanssiharrastukset ovat olleet tauolla rakennusprojektin vuoksi, mutta eiköhän niillekin aikaa vielä joskus löydy! Haluaisin kovasti löytää aikaa myös jatkaakseni italian opiskelua, arabian opiskelu taisi jäädä kirjainmerkkien opetteluun! :D Janne harrastaa metsästystä, kalastusta ja tykkää puuhailla puuveneiden parissa.

Olen enemmän kotihiiri kuin seurapiirileijona (vaikka horoskoopissa leijona olenkin). Tykkään hautautua sohvan nurkkaan neulomaan tai lukemaan kirjaa. Musiikkimakuni on vaihteleva, mutta suosikkeja ovat esimerkiksi Ismo, R.E.M. ja Maija sekä tietysti luokkakaverin bändi, sen sijaan näitä en voi sietää. Näitä taas olen joskus kuunnellut kovastikin. (Listaa voisi jatkaa loputtomiin, nyt teen lopun!)


En kierrätä tätä eteenpäin, mutta kuulisin mielelläni näiden kaikkien meidän tapaamisiin osallstuvien kertomukset itsestään. Villikani voisi myös kurkistaa lämpöisestä pesäkolostaan ja kertoa tarinansa.

Kiitos pipokommenteista! :)

6 kommenttia:

 1. Kiitos mukavasta tarinasta. :o) Hauskaa, että teille on sattunut se "perinteisempi" versio: kumppani on löytynyt kaverin häistä. Eikös niin kuulu käydä joka häissä? Tai sitten niissä kositaan tai jälkihuumassa tullaan raskaaksi. :DD

  VastaaPoista
 2. Jo pelkästä "menneiden aikojen" musiikkimausta päätellen tietäisi, että olet aikalailla sen 28v, kuten poikaystävänikin...

  VastaaPoista
 3. Makepeace75: Oltiin kyllä nähty ohimennen miehen kanssa ja kovasti meitä oli koitettu toisillemme naittaa ;D Ja kunnon häissä pariudutaan ja on ainakin yksi tappelu! :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi5.11.06

  Olipas kivaa faktaa. :) Nyt kun kohta alkaa olla paljastusten aika, niin kerron että minäkin olen leijona. Ja naukumista kuuluu myös tässä taloudessa. Mutta ei enempää vinkkejä vielä! t. sny

  VastaaPoista
 5. Ei se niin pelottavaa se lautailu ole, oon huomannut että oon ite kanssa sellanen tapaturma-altis :D (Tai ainakin kerään kaikki mahdolliset syy sairaslomailuun töissä.. :D)

  Kiitoksia tosiaan omastakin esittelystä, mun mielestä nää on mukavia! :)

  VastaaPoista
 6. ylläpito9.1.08

  Kannattaa äkkiä oppia sietämään ja jopa pitämään Anne Mattilasta. Luonnollinen ja mukava ihminen on hän. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!