6.12.06

Ei vähällä vaivalla...

...vaan suurella tahdolla
nää tarinat syntyy.
(Vie mua)

Pitkään aikaan en ole blogiani päivittänyt. En ole jaksanut. Juttuakin olisi ollut, valmistuneita neuleita jne. Kuvia ei tosin ole luvassa nytkään, koska en ole jaksanut kuvata. Eikä ole huvittanut, koska on niin pimeää. Eikä ole edes lunta!

Eilen sain houkuteltua miehen punkkupullon ja sitkeän väsytystaktiikan voimin Stellan keikalle. Krapulaa ei tullut, mutta sen sijaan nousin yhdeksältä ylös virkeänä ja päänsäryttömänä (tupakoitsijoiden tunkeminen savukoppiin on niille ihan oikein :P) ja aloitin karjalanpiirakoiden leipomisen. Siis eka puita ulkoa, sitten tuli uuniin, riisipuuro hautumaan jne. Valmistuipa siinä samalla makaronilaatikko ja peseytyi pari koneellista pyykkiä ja yksi koneellinen astioita. Eli eipä ole tänään paljon tullut neulottua! (Aion korjata asian ihan kohta)

Puikoilla on tällä hetkellä kaksi kappaletta Icaruksia. Toinen merinosilkistä ja toinen mustasta kid mohairista. Mohairisen pitäisi valmistua joulujuhliin.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kivaa kun päivitit. Stella on ihan loistava, missäs ne lähitulevaisuudessa keikkaileekaan :)

  VastaaPoista
 2. Stella näyttää pitävän keikkataukoa kevätpuolella, kertoo kotisivut. Voi persaus. Mutta toivottavasti kesällä pääsee bändin jostain bongaamaan :=D

  VastaaPoista
 3. Jep, Stella jää kevään ajaksi keikkatauolle (tai kai tekevät muutamia keikkoja) ja minnepä muualle kiertue sopi päättää kuin kotikaupunkiin! Tunnelma oli sitten kyllä sen mukainen! Toivottavasti saavat keväällä valmiiksi uutta materiaalia..

  Ihme kyllä en tavannut keikalla ketään vanhoja luokkakavereita (basisti), onkohan niistä kaikista tullut aikuisia?! :P (tai sit en vaan huomannut niitä) Rumpalin tuttuja olikin sitten enempi...

  VastaaPoista
 4. Marjut6.12.06

  Tervetuloa takaisin ja hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi8.12.06

  Hei, voitit 20 000 kävijän palkinnon blogissani! Laitatko meiliä villapallonposti at yahoo piste com niin pääsen postittamaan pakettia sinulle:-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!