13.12.06

Olen ollut kiltti..

...koska olen saanut jo kaksi joululahjaa! :D

Ensimmäinen paketti oli pikkujoululahja. Vaihdoimme neuletap... käsityötapaamisessa pienet joululahjat. Sain pakettini Maaralta. Paketistä kuoriutui aikamoinen köriläs, katsokaa vaikka mukia! Maaralle tiedoksi, että muki ei vielä ole tehnyt hyökkäystä opehuoneeseen, mutta odotas vähän! Maara oli vuorannut paketin langoilla, jotka huutavat päästä sukiksi. Lisänä vielä teesihvilä, joka tulikin tosi tarpeeseen -edellisen väri on jo hieman rusehtava...
Olin myös onnettaren suosiossa, sillä voitin Villapallon blogiarpajaisissa. Tällainen ihanuus kurkki tänään postilaatikossa. Kuljetin hänet varovasti vesisateesta sisään.

Paitsi ulkoisesti, oli hän kaunis myös sisäisesti:

Kaksi kerää kaunista vihreää Lett Lopia, punaista ja vihreää huovutusvillaa, ihanat glögilasinaluset (mistäs arvasit, että eilen suojelin olkkarinpöydän pintaa glögitipoilta), kaunis lumihiutale-rei'ittäjä, söpö kortti ja suklaata (puolet on jo tuhottu, vien loput huomiseksi töihin)
Suurkiitokset vielä kerran Villapallolle!

Niin, niitä neuleitako kaipailitte? Enpä ole vieläkään saanut niitä kuvattua. Ainosta virkkaamani verkkohuivi saattaa tosin näyttää kapiselta ketulta ennen kuin saan näpättyä siitä kuvan!

Blogiarpajaiset voisi muuten pitää, vaikka lukeman 123456 kohdalla...

2 kommenttia:

 1. Kilttihän sinä olet. Minäkin olen kiltti. Olen liian kiltti. Mutta lahjoja en varmaankaan saa...mitä nyt pusuja. Onneksi edes niitä.

  VastaaPoista
 2. Katiija15.12.06

  Kiitos Tiina valistuksesta, se tulikin nyt tosi tarpeeseen. Maanantaina HOJK:n päivitys ja täytyy lukea se oikein kunnolla läpi ja olla taas 'paskamainen' äiti. Tuntuu, että sekä opettaja että rehtori 'katsovat' jo kieroon kun pidän lapseni puolia. esim. rehtori soittaa jopa puoli yhdeksänaikaan illalla kotiin ja neuvottelee puhelimessa asioista. Itse ehdodin neuvottelua ihan kasvotusten. Tiedän, että en ole ainut äiti maailmassa, joka taistelee lapsensa oikeuksista ja kuntoutuksesta. Enkä valitettavasti viimeinen, mutta toivottavasti silotan muiden äitien tietä näissä asioissa.
  -katiija-

  ps. en meinaa saada komenttia läpi sitten millään... prkl

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!