5.2.07

Gini-pig

Tämä hamsteri nysvää nyt ohutta lankaa. Arvoin hieman valkoisen merinosilkin (Icarus) ja petrolinsinisen Kitten Mohairin (pitsineuletakki) välillä. Tällä hetkellä suurempi tarve on ehkä kuitenkin neuletakille, joten kissanpennut voittivat tällä kertaa. Tästä voi päätellä, että lankahamsterikisan voitto ei ole tavoitteena... :)


Puikoilla on siis pitsineuletakki Modasta 2/2006. Tämä valmistui kaksnelosen aikana. Saman verran tekeytyi Idolsinkin aikana, mutta se päätyi ryppylangaksi. Ohje kannattaa lukea huolella... Pitsineule näytti hieman kummalliselta, koska olin tehnyt normaaleja nosta 1 s, neulo 2 o ja vedä nostettu s yli -kavennuksia, vaikka ohjeen merkkiselityksessä sama merkki tarkoittikin nosta 2 s, neulo 1 ja vedä nostetut s:t yli. Tietysti tuijotin vain neulekaaviota...

Blogin viimeaikaisista otsikoista huolimatta bloginpitäjä on täysissä ruumiin ja sielun voimissa, eikä ole ginin tahi muiden alkoholipitoisten juomien suurkuluttaja. Bloginpitäjä on persjalkaista kieroa karjalaista sukua ja siippa savolaenen. Vastuu siirtyy siis blogin lukijalle!

Älkää nyt kaikki sentään lakatko blogiani tilaamasta! :P

3 kommenttia:

 1. Don't worry, be happy :)

  VastaaPoista
 2. Minussa on joku prosentti karjalaista ja siippa savolainen, joten minä kyllä pysyn vauhdissa mukana! =D

  VastaaPoista
 3. sibylla7.2.07

  minä en ole karjalainen tai savolainen tiettävästi :) mutta kyllä Blogisi lukeminen hyvin sujuu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!