14.2.07

Hyvää ystävänpäivää!

Hyvää ystävänpäivää kaikille blogini lukijoille!

Minun päiväni ei ole ollut kovin hyvä...

Ilta menee töissä, meillä alkaa kiusaamispalaveri kello 18.00. Tässä on ollut kolme tuntia aikaa tehdä jotain hyödyllistä, kuten englannin ja ruotsin kokeita. Niitähän minä olenkin saanut tehtyä, joopajoo. Olen lukenut käsityökeskusteluja ja ottanut yhteyttä Postin asiakaspalveluun. Novitan tilaus oli tullut ajoissa perille ja lähtenyt paluupostissa takaisin. Mistä ¤&%%/:sta minä olisin voinut tietää paketin saapuneeksi, kun en koskaan saanut pakettikorttia. Eikä ollut ensimmäinen kerta, kun meidän postinjakelussa jokin mättää!

Aamulla taas tuskailin suomalaisen terveydenhuollon takia. On se kumma, että sen kerran kun tarvitsisin terveydenhoitopalveluita, niin niitä ei saa. Taidan lopettaa verojen maksamisen... Ei minulla todellakaan ole varaa tai halua maksaa yksityislääkärille tutkimuksesta 140 euroa. Ei varaa, vaikka osan tuosta kai korvaisikin KELA (minun tuurillani korvaus evättäisiin, koska vanhempieni, miehen tai naapurin tulot ovat liian suuret). Eikä halua tukea yksityisiä lääkäriasemia. Julkisen terveydenhuollon
pitää toimia!

Kunnalliselle puolelle saatan päästä tutkimuksiin, jos jonoa ei ole ja löytyy sopiva rako (enpä usko..). Syksyllä tutkinut lääkäri lupaili varovaisesti jatkotutkimuksia, jos kroppa ei ala pelittää, mutta hänpä onkin yllättäen vaihtanut työpaikkaa... Toinen lääkäri on tavattavissa vasta huomenna tai torstaina.

Aargh!

11 kommenttia:

 1. älä muuta viserrä... maanantaina yritin aikaa päivystykseen.. soita huomenna oli kyyninen vastaus kun selostin asian.. no täällä sitä ollaan 39 asteen kuumeessa ja jokapaikkaa särkee.. ( nauraisit jos näkisit minut.. päällä toppahousut, villasukat, kalsarit, kynsikkäät, fleecepusero(paksu) ja neiti nättisen poncho.. ja siltikin on liian kylmääää)
  Ikäviä asioita nuo kiusaamiset, itse olen kokenut sitä työssä ja koulussa.
  Hyvää ystävänpäivää kuiten :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja hyvää ystävänpäivää sinullekkin! No ei ollut kummoinen päivä muuten :-(. Meillä on ollut samnmoisia ongelmia yhden täkäläisen privaatin postifirman kanssa ja he ovat jo 3 kertaa väittäneet kivenkovaa, että me ei asuta täällä ja ovat lähettäneet paketin takaisin lähettäjälle! Uskomatonta kämmäystä!
  Tuollaiset lankalöydöt ovat muuten kivoja ... löytyisköhän multakin :-).

  VastaaPoista
 3. No voi kammotus, kyllä sua taas heitellään. Kaikesta huolimatta hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 4. Harmi ettei päiväsi ole ollut mieleinen.
  Sitä suuremmalla syyllä: Hyvää ystävänpäivää yhdeltä tilaajalta!

  VastaaPoista
 5. Onpas sinulla ollut kamala päivä, toivottavasti kääntyy uuden aamun myötä parempaan. Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 6. Parempaa ystävänpäivää sinulle. Toivottavasti pääset tutkimuksiin ilamn velkavankeutta. :o)

  VastaaPoista
 7. Liinu14.2.07

  Odotahan, kun pääset kotiin! Pyydä armastasi lämmittämään sauna j juo kuumaa kaakaota. Mutta kuule, sulla on periaatteessa työterveyshuolto, kokeile sitä.

  VastaaPoista
 8. Kaikesta tuosta huolimatta; Hyvää Ystävänpäivää!!

  VastaaPoista
 9. AnneM14.2.07

  Toivotaan että loppuviikko menisi paremmissa merkeissä!

  VastaaPoista
 10. Kiitokset sympatioista! :) Mies oli ollut ihana, ruoka ja tulppaanit olivat valmiina kun kotiuduin vähän ennen yhdeksää. Ja saunassakin ollaan jo käyty!

  Muoriskan kuvaus pisti kyllä naurattamaan, vaikka ei kai pitäisi... Vain pipo puuttuu! :D

  VastaaPoista
 11. pirre15.2.07

  juupa juu. samat on fiilarit tuon terveydenhuollon suhteen. meillä on viikko podettu kuume-nuha-yskä-ripuli-silmätulehdusta ja arvauskeskus on tupatenpullollaan vastaavia, eli aikaa otolle lääkäriin en saa. on siis pikkupakko turvautua yksityiseen..kele...mutta mitä postinkulkuun tulee, minä voisin pussailla postipeteä (joka lienee sama myös teidän kadulla...älä siis vielä lynkkaa tyyppiä)lähes päivittäin. hän tuo olemattomimmatkin lähetykset kotiovelle (en siis ole vielä pussaillut, joten siitä se ei johdu...vai olisko sittenkin se pussaamatta jättäminen...mmm..)no kuitenkin...jaksamisia!
  pirre

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!