18.3.07

Neverending story

Päättymätön tarina, tai ainaskin melkein.Kehtaako tätä edes tunnustaakaan... Löysin kaapin kätköistä viime keväänä neulomani kynsikkäät, jotka ovat langanpäiden päättelyä vaille valmiit. Ilmeisesti pilkkikausi tult ja mänt ja nämä hautautuivat kaapin perukoille. Eikä tuo siippa ole tänäkään vuonna pilkille ennättänyt kuin vasta nyt, ja tällä kertaa suoraan SM-kisoihin Kajaaniin!

Tilannetiedot sain äsken puhelimitse. Saaliina huimat kaksi ahventa! Kyllähän niiden takia kannatti ajaa yli 200 km! :D (Niin, ja tätä ei sitten tietenkään käytetä neuvotteluvalttina, kun rouvan lankavarasto tulee puheenaiheeksi.. )

Janne pyyteli männä viikolla itselleen uutta pipoa. Toiveena olisi vähän erilainen pipo kuin viimeiset perusjoustinneulepipt Isoveljestä. Langaksi olin ajatellut Rowanin Corkia, mutta mikä tahansa muu ohuempi lankakin käy. Malli saa olla mahdollisimman yksinkertainen, mutta jokin juju siinä saisi olla, että neulojakin innostuisi. Miehen maku on sitä tyypillistä miestä: sileää ja mustaa!

Ideoita?

3 kommenttia:

 1. No tuo pilkkijuttu vastaa vähän sitä, että ajetaan joko hirvimetsälle tai kalalle kans joku parisataa kilometriä, eikä saaliiksi saada mitään, välillä vähän huvittaa, mutta niinhän se on välillä mullakin, kun ostaa hirmu kallista lankaa ja suunnittelee tekevänsä jotakin, mutta sitten ne langat ei haluakaan muotoutua siks mitä suunnitteli ja jäävät marinoitumaan kaappiin ja sit ne ehkä myy myöhemmin puolta halvempaan hintaan kuin millä ne oli ostanut =)

  VastaaPoista
 2. Miten olisi Typyn Jack Cousteau -pipo, jota on viime aikoina näkynyt paljon blogeissa?
  http://pirouette.vuodatus.net/blog/402495

  VastaaPoista
 3. Kiitti Golden! Eipä tullut Costeau itselle mieleen. Pitääpä ehdottaa miehelle...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!