2.4.07

Kierrätystä

Joulun jälkeen tilanne oli melko hyvä. Käsityökori näytti lähes tyhjältä, keskeneräisiä tekeillä olevia neuleita oli vain... no, muutama (miehen vuosivillapaitaa ei edelleenkään lasketa keskeneräiseksi!). Sitten tuli tammikuu ja kevätneuleet. Aloin sormet syyhyten neuloa kevään Novitasta puuvillaista neulejakkua, ja edistyinkin siinä jo hyvän vauhtia etukappaleiden puolelle. Into hiipui sitä mukaa, kun huomasin joutuvani muuttamaan mallia rintavarustukselleni sopivammaksi. Etukappaleet ovat ohjeessa takakappaletta kapeammat, joten näillä ryntäillä etukappaleet muistuttaisivat pikemmiinkin sivukappaleita...


Helmikuussa alkoivat Project Spectrum ja Lankahamsterit. Miehen serkun häät olivat helmikuun loppupuolella ja päiväunelmissani kuvittelin itseni juhlimaan morsiusparia upeassa kietaisumekossa ja petrolinvärisessä pitsisessä mohairjakussa. Oi, olisin ollut niin chic!

No, olin juhlissa pikemminkin hik kietaisumekossa ja petrolinvärisessä pitsihuivissa. Jakku valmistui kuitenkin Lankahamstereiden viime metreillä. Ennätin pitää jakkua jopa muutaman kerran ennen kuin ilmastonmuutos selätti minut.Lankahamstereista selviydyttyäni suuntasin oitis lankakauppoihin. Bambua! Lisää bambua! Kevään IK:ssä olin ihaillut mahtavaa persauksen (!) peittävää Bonsai Tunicia. Lisäksi v-kaula-aukon pitäisi kuulemma saada etuvarustus näyttämään pienemmältä, joten voisin rauhassa syödä suklaata myös jatkossa.
Bonsai eteni vauhdikkaasti etukappaleelle asti, kunnes vihreät Bambu-langat alkoivat keväisen soidinkutsunsa olkkarin lankakorista. Huivi, niistä pitää saada huivi!


Eipä sillä, ettei minulla olisi jo vihreää paloista virkattua huivia. Teen toisenkin (ja ehkä vielä yhden samanlaisen valkoisesta Bambusta). Virkattujen palojen yhdistäminen on tunnestusti sopivaa hommaa näin pitkäjänteiselle ihmiselle kuin minä. Paloja on valmistunut jo 14, mutta eilen palasin takaisin Bonsain pariin.

Project Spectrumin väri vaihtui valkoisesta vihreäksi, mutta minä vaihdan vihreän valkoiseen. Käyhän se näinkin! :)

4 kommenttia:

 1. Lohdullista, joku muukin kärsii attention span ongelmista :)

  VastaaPoista
 2. Juu, keskittymiskyky vaan heikkenee iän myötä! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset "synttärikakusta"! Tänään tuli perille ihana paketti.

  VastaaPoista
 4. Täällä pyöri äsken silmät todella ymmyrkäisinä ihmetyksestä... Nimittäin kun hätäisesti luin, en huomannut että tuo alimmaisessa kuvassa oleva huivi on virkattu paloista. Kuvittelin sitä neulotuksi, ja melkein jo haukoin happea miettiessäni miten ihmeessä tuollaista voi neuloa;) Siis niinkun siinä mielessä, että mun taidoilla ei onnistuisi. Mutta mun taidoilla tuollaista ei kyllä virkatakaan. Hienoa että joku osaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!