12.6.07

Kesä-Knitty

Kesä-Knittystä löytyi taas vaikka mitä mielenkiintoista. Oikeastaan tarvitsisin kesäiset nilkkasukat. Puikoille voisi ottaa joko 'Vog onit tai Breezet.

Ihastuin myös neulottuihin "kalsareihin" ja tyttömäiseen pitsimyssyyn. Kumpaakaan tulisi tuskin käytettyä, joten se siitä.

Keskeneräisiä neuleita olisi ihan tarpeeksi ilman, että suunnittelisin aloittavani yhtään uutta neuletta. UFOjen määrä olkkarin lankakorissa alkaa olla huolestuttava. Ja kun se edes olisi koko totuus! Aloitettuja töitä putkahtelee esiin milloin mistäkin nurkasta.

Pitäisi varmaan ottaa itseään niskasta kiinni ja aloittaa kunnon FUFOkuuri. Tai jos ylipäätään yrittäisi löytää jostain aikaa neulomiselle (miten se voi kesälomalaisella olla näin vaikeaa?).

Raja-aitojen istutus kutsuu. Koitapa kaivaa monttua maahan, jonka rekat ovat edelliskesänä jyränneet tiiviiksi! Onneksi on mies ja miehelle kaljaa! :P

3 kommenttia:

 1. Liinu12.6.07

  Minä luulen, että sekä pitsihousut että pitsimyssy sopisivat sinulle!

  VastaaPoista
 2. Liinu15.6.07

  Laitatko mulle mailiosoitteesi, olen hävittänyt sen. Lähetän sulle kuvan.

  VastaaPoista
 3. Kiitokset työpaikkaonnitteluista. Tällä kertaa sopimuskin on koko vuodeksi, eli ensi kesänä ei tarvitse täytellä työvoimatoimiston lappuja kuten nyt!

  Minustakin ne pitsipöksyt olivat aivan ihanat, mutta mutta..

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!