10.6.07

KIP Joensuu

Nettiyhteyden takkuilun takia KIP-raportti on vähän myöhässä...

KIP-päivää vietettiin Joensuussa aurinkoisissa merkeissä. Kokoonnuimme perinteiseen tapaan lankakauppa Joen Langan edustalle. Kaupan omistaja Elvi oli ystävällisesti jälleen kerran varannut
meitä varten tuoleja ja pöytiä sekä lankaa ja puikkoja satunnaisia ohikulkijoita varten. Hemmottelipa Elvi meitä jopa neulojien suurella herkulla, suklaalla! Lisäksi saimme osallistua kilon lankapaketin arvontaan. Kiitokset jälleen kerran Elvi!RamonaJaanan pistelemät kuoret olivat päässeet esille Joen Langan näyteikkunaan.


Tapahtuman pääjehuna Joensuussa pyöri tänä vuonna Maaret, joka oli järjestänyt meille lanka-arpajaiset Tekstiiliteollisuuden, Novitan ja Tinttamarellin lahjoittamilla langoilla. Arpajaisonni suosi minuakin, voitin kerän 7 veljestä raitaa miehen eräsukkia varten (naiset jo naureskelivat, että ufoni tuntien taitaa joutua neulomaan sukkansa itse!)


KIP-päivään osallistujien määrä tuntuu lisääntyvän vuosi vuodelta. Tarkkaa määrää ei tainnut kukaan tulla laskeneeksi, mutta paikalla kävi neulomassa varmasti yli kymmenen henkeä, kiitos Maaran ahkeran rekrytoinnin! Muutamaa miestäkin yritimme viekoitella paikalle, mutta he kieltäytyivät kohteliaasti kunniasta. Ohikulkijoilta saimme pääasiassa positiivista huomiota. Taisimmepa saada houkuteltua muutaman neulojan osallistumaan myös muihin neuletapaamisiimme!


Kiitokset kaikille, teitte jälleen kerran KIP-päivästä ikimuistoisen!

KIPpailun jälkeen kävimme siirtämässä jorpakossa turpoamassa olleen puuveneen satamalaituriin. Ei, minulla ei tietenkään ollut kamera mukana! Laiturin kupeessa lekotteli sorsaemo kahdeksan poikasensa kanssa. Olisi saanut tosi söpöjä kuvia sorsien leppoisasta torkkuhetkestä, makeista haukotuksista ja venyttelyistä.

7 kommenttia:

 1. Hekla10.6.07

  Kiva kun sait raportin blogiin, laitankin heti laiskana itse linkin ;-)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi10.6.07

  Mukava päivä, mukavaa seuraa, hyvä ilma, mitä muuta tarvitaan onnelliseen päivään, tietysti lankaa ja puikot/ koukku. Hyviä kuvia tässäpä talveksi muistelemista.

  VastaaPoista
 3. Harmi kun en itse joutanut paikalle, kun paikkailin työviikon univelkaa. Ehkäpä nyt kesän aikana ja syksyllä ehtisi enemmän myös noihin neuletapaamisiin mukaan.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi10.6.07

  Kiva kun teillä oli onnistunut päivä! Arvaas harmittiko, kun en päässyt mukaan puikkoineni...
  t. TiinaF

  VastaaPoista
 5. Pikkumyy: Seuraava Joensuun käsityötapaaminen on Tuulaakissa la 30.6. klo 12 alkaen! :)

  VastaaPoista
 6. Tellu-Tellervo11.6.07

  Kuulostaa mukavalta KIP-päivältä, meilläkin kävi uusia neulojia, jotka ehkä tulevat myös jatkossa tapaamisiin.
  Mun laventelintaimet on tulleet Hollannista ja näyttivät aika onnettomilta, mutta ostin kuitenkin kun sai 6 taimea 10 eurolla, toivotaan, että edes joku niistä menestyy, kun tuo laventeli on ollut pitkään mun hankintalistalla.

  VastaaPoista
 7. vaihdatko kuvatekstin muotoon ...jaanan SAAMAT pistellyt kirjekuoret...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!