4.11.07

Messusaalis ja karkkihousut

Viime viikonloppuisilla Taikasormet-messuilla oli tarkoitus pääasiassa katsella mahdollisia joululahjaideoita ja ostaa lankaa harkiten. Mutta minkäs teet, kun Angorinan osastolle päästäkseen oli kuljettava Wetterhoffin läpi..

Loppujen lopuksi mukaan tarttui lankaa (kuitenkin melko kohtalaisesti, eikö?) ja vain yksi lahja -itselle! (Ostin triskele-kuvioisen riipuksen Kelttikoruista.)Messusaalis. Ylhäältä vasemmalta Wetterhoffin Sivillaa luonnonvalkoisena ja mustikkamaidon värisenä, saman firman Iikka-karstalankaa tumman turkoosina ja kiekko Kauhavan Kangas-aitan hahtuvaa. Alhaalla ihanuusaarteeni eli Angorinan angoravillalankaa kauniin sini-vihreäkirjavana.

Tällä hetkellä puikoilla on -tai pitäisi olla- joululahjaneuleita. Oma villasukkatilanne oli aika kamala, joten ensiavuksi neuloin Novitan punaraitaisesta 7veljeksestä perussukat. Sopivat täydellisesti punaisiin kumppareihin!Joululahjaneuleita en uskalla uteliaiden silmien pelossa esitellä edes vilaukselta. Sen sijaan saatte tyytyä katselemaan kuvia hahtuvavaipoista! :P Lankana Pirtin kehräämöltä ostettu itse kasvivärjätty villalanka. Ensiksi valmistuneet, S-kokoiset saivat työnimen banaanitoffee, lankana oikeasti keltasipuli ja syksyinen koivu. Puikoilla olevat, NB-kokoiset taas muistuttavat kinuskia, tarpeina oikeasti jäkälä ja koivun jämät.Malli: Fern&Faerie koko S.
Lanka: Kasvivärjätty villalanka, sipuli ja koivu
Puikoit: Addin 3,5 pyöröt

Malli: Fern&Faerie, koko NB
Lanka: Itsevärjätty villalanka, jäkälä ja koivu.
Puikoit: 3 bambut

Jahas, suklaakakku alkaa tuoksullaan ilmoittaa olevansa valmis uunista poistettavaksi...

Muoks. Ai niin. MagKnitsissä oli muutama kiva neule. Tykkäsin ihan perusmallisesta neuletakista.

3 kommenttia:

  1. Söpöt pökät ja ihania lankoja. Suklaakakkua! Mulle! *drool*

    VastaaPoista
  2. Olipa kiva lukea kuulumisiasi pitkästä aikaa! Kauniita neuleita olet taas saanut aikaiseksi! =)

    VastaaPoista
  3. Onpas kivan väriset nuo villikset :). Minä olen tyytynyt valmiiksi värjättyihin hahtuvakiekkoihin ;)...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!