8.3.08

Kiitokset onnitteluista! Ihan tuli tippa silmään niitä lukiessa.

Eilen kuulimme, että saatamme päästä kotiin jo alkuviikosta. Mutta se riippuu tutkimuksista, vielä on käymättä ekg ja magneettikuva. Ja paljon riippuu myös minun maidon erityksestä. Teholta lupasivat, että jos korviketta tarvitaan aluksi, niin sen sopivuus pikkuisen masulle selvitetään siellä. Ei tarvitse sitten enää kotona jännittää sitä.

Eilen oltiinkin pitkät ajat vierihoitohuoneessa ja siellä imetys onnistui kaikessa rauhassa tosi hyvin. Mutta pullosta piti antaa osa ruoasta, että saatiin jotain tolkkua miten paljon poika syö. Ja poikahan syö jo paljon! Ja osaa vaatia ruokaa itse. Suurin harmi tällä hetkellä on pahasti punoittava takapuoli. Taitaa olla raukka tullut äitiinsä ihon herkkyydessä. Jospa sekin vaiva korjaantuisi, kun saadaan villapöksyt jalkaan! :)

Syntymäpäiväveikkauksessa oikeaan päivään osuivat Distant Knitter, Anne ja Riikka. Alakertaan huudettuun kysymykseen "Sano yksi numero väliltä yks viiva kolme" tuli vastauksena kolme, eli Riikalle lähtee pieni paketti. Mutta ei ihan vielä.. :)

15 kommenttia:

 1. Vielä kerran onnittelut suloisesta pojasta! Kaikkea hyvää nuoren miehen elämään! Synnytys ja sen jälkeinen tohina on varmasti ollut aika hurjaa ja pelottavaa, mutta uskon vahvasti kaiken päättyvän onnellisesti! Voimahalit perheelle!

  VastaaPoista
 2. Onnea kovasti koko perheelle! Toivotaan että poikakin pääsee jo kohta kotiin.

  VastaaPoista
 3. Onnea koko perheelle! Poika on kovin suloinen.

  VastaaPoista
 4. Hih, kerrankin minua onnistaa. Jään odottelemaan. Mutta tärkeintä nyt, että teillä elämä lähtee rullaamaan ja saatte pojan kotiin. ONNEA vielä kerran.

  VastaaPoista
 5. Onnea suloisesta nyytistä! Voimia näihin alkupäiviin myös!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut koko perheelle.

  VastaaPoista
 7. Onnea, monta, monta kiloa koko perheelle! :-)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi9.3.08

  Onnea koko perheelle!


  Ninnu

  VastaaPoista
 9. Huiman suuret onnittelut koko perheelle!! Lämpimin ajatuksin :).

  VastaaPoista
 10. Lämpimät onnittelut villavauvasta!

  VastaaPoista
 11. Onnea ja voimia koko perheelle!

  VastaaPoista
 12. Onnea koko perheelle, ja peukut ovat pystyssä, että mitään kummempaa ei ilmene! Dramaattinen alku, teille molemmille! Voikaa hyvin!

  VastaaPoista
 13. Eksyin blogiisi joltain toiselta sivulta ja jäin lueskelemaan :) Paljon onnea suloisesta pojasta täältäkin suunnalta.

  VastaaPoista
 14. Täältä tulee myöhestyneet mutta sydämelliset onnittelut!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!