13.4.08

Nyt mie ruppeen kehräämmään ja nyt sie saat sen kuulla..

Värttinähän se on!Ja sillä opeteltiin eilen kehräämään yhdessä muiden käsityöterapeuttien kanssa Joensuun Taitokeskuksen tiloissa Päivi Fukudan johdolla. Catariina ennättikin jo esitellä kuvia meistä tositoimissa, minulta unohtui kamera kotiin. Värttinän ja villahahtuvan saimme ostaa paikan päältä ja myynnissä oli myös värttinä ja villaa lahjapakkauksessa, vinkkinä jos Taitokorttelissa piipahdatte.

Päivi oli kärsivällinen opettaja ja iltapäivällä olimme kaikki onnistuneet saamaan langanpäästä kiinni. Valmista lankaa tosin taisi syntyä vain sormenpään lämmittimen verran, mutta into oli sitäkin suurempi. Illalla kotona sain vielä hieman jatkettua kehräämistä isän ja pojan viihtyessä hyvin keskenään.Vasemmalta: Ensimmäinen yritys, eli hieman liian kierteinen lanka, keskellä jo vähän siedettävämpää. Oikealla hahtuvanjämistä kokeiltu mustikkainen lanka.

2 kommenttia:

  1. Noin hienoja tuotoksia! Kiitos kehruuseurasta.

    VastaaPoista
  2. Värttinä ! Tuollaisella en olekaan koskaan kehrännyt - kivannäköistä jälkeä

    (uusi blogin lukija - myöskin Aaron äiti (poika nyt 5kk))

    Kävin Lahdessa opettelemassa pellavan kehruuta rukilla. Oli muuten erittäin rentouttavaa kaikessa 'alkuhankaluudessa' jota riitti. Vanhempi poika (2v) oli silloin mukana. Kyselee nykyään kaikista langoista ja kankaista 'äiti onko tämä sitä pellavaa jota laitettiin lankakoneeseen...'

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!