29.9.14

Dragonflies Hats


Syksy on lempivuodenaikani. Rakastan syksyn valoa ja värejä.


..niin kuin nyt vaikka tällaista vauvankakan kellanruskeaa:Nämä ovat itse asiassa kaksi eri pipoa, vaikkakin identtiset. Ylemmän neuloin keväällä itselleni ja alemman äidin toiveesta hänelle. Lankana molemmissa on Cascade 220 ja malli on Joji Locatellin Dragonflies Hat. Alemman kuvan tunika on myös itse ommeltu, malli viime syksyn Ottobresta. Kangas on Pehemiältä, kuosia en tietenkään muista. 

Eikä meillä nukenkaan tarvitse palella. Belle sai fritsuhuivin kaulahuivin sukkalangan jämistä, kun testasin huivimallia. Väriyhdistelmä on aika vinkeä, mutta tytär tykkää. Ja kivastihan tuo sointuu Bellen kiharapehkoon! Omasta huivista tulikin sitten räikeän musta-harmaa, se edellisessä postauksessa vilautettu.


 Miehen sisko toivoi itselleen sukkia. Raidallisia ja pitkiä. Neuloin Spring Sockit Noro Kureyon Sockista. Ihanat värit, mutta yksisäikeisen neulominen kahdelta kerältä oli hieman.. hmm.. kikkuraista.

Viime lauantaina rentouduttiin Lehmon neule- ja kehruupäivän merkeissä. Sen verran tehokkaasti, että jäi kuvat ottamatta. Mutta ensi vuonna uudestaan, sen verran tehokkaasti tuli akkuja ladattua. Ja kiitos apukäsien, ennätin jopa kehrätä yhden rullallisen päivän aikana! Oli kiva tavata vanhoja ja uusia tuttuja ja ahtaa maha täyteen herkkuja.

3 kommenttia:

 1. Täydellinen sinappikakan väri, kiitos cascade!

  Kiitos vielä neulepäivän järjestämisestä, oli huippukivaa :)

  VastaaPoista
 2. Cascaden kattavasta värikartasta päädyin juuri sitten tähän epäväriin.. :D

  VastaaPoista
 3. Värihän se on sinappikakkakin :D Hienosti passaa ainakin noihin hattuihin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!