25.3.15

Askareita

Joinakin päivinä pyykinpesu ja silitys ovat nautinto. 

Muuttohässäkän keskellä tulin tilanneeksi trikookankaita omia vaatteita varten. Ihaniahan nämä ovat, mutta tiedä nyt sitten milloin nämä vaatteksi muotoutuvat. Viimeaikaiset ompelukset olen pakannut suoraan kesävaatteiden joukkoon ja kuvaan ne ehkä sitten joskustaina. Sitten kun kesä tulee? 

Kuvassa Ikasyrilta SuttuPitsii (keltainen ja harmaa jäivät kummittelemaan) ja Pehemiältä harmaata Pitsiä. Muutaman projektipussinkin olen saanut ommeltua. Kissapussi on Boxie Pouchin ohjeella ommeltu, jämäpalasta mahdollisimman suuri, joten ylimmät kissat ovat päättömiä. Vetoketjukin on ehkä 80-luvulta. Pelastin sen kuvaan sohvalta kaksosten alta... Turkoosi pallokuvioinenpussi eläinkuvioisella vuorilla ja pellavainen raidallinen ovat menossa Joensuulaisten vaihtolaatikkoon parin lankakerän kanssa. Pelkkä pallokuvioinen jää itselle. DVD:t laatikoissa ja myöhään illalla ennätin neuloa pari kerrosta Casual Lacea. Pitsi ja raglanlisäykset vaativat aivotoimintaa, jota ei viime aikoina ole ollut. Ainakaan illalla.


 Huomenna sitten blogiarvonta. Muistakaahan osallistua! Luvassa visertävää yllätystä! ;)
5 kommenttia:

 1. Onko tuo käsityöpussukka sellainen missä vedetään se toinen kahva toisen kahvan läpi? Jos intoa riittää niin olisin halukas sellaisen ostamaan ;) Itseltä kun ei suju yhteistyö ompelukoneen kanssa, verhon päärmeet saatan just ja just ommella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On just sellainen pussi, japanese knot bat löytyy kuvallisia ompeluohjeita. Ihan verhonompelutaidoillakin pärjää. Valitettavasti minulta ei oikein löydy aikaa ja intoa ommella myyntiin asti ja kankaatkin on jo pakattu vuodeksi varastoon.

   Poista
  2. Tartteepa kokeilla. Jospa vaikka onnistuiskin. Tsemppiä muuttoon =)

   Poista
 2. Mun kankaille tuppaa käymään samoin. Ei vaan ehdi. Ja käsityöpussukatkin on olleet tilauksessa pari vuotta. Mutkun ei ehdi. Eipähän lopu tekemiset kesken tällä tyylillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just olen pakkaillut lankoja ja kankaita ja erotellut mitä laitan vuodeksi varastoon ja mistä aion tehdä rakennusvuoden aikana neuleita ja vaatteita. Yritän karsia rankalla kädellä, mutta Lankatarhan perikunta varmasti aikanaan tuskastelee käsityötarvevaraston kanssa! :D Niin paljon olisi kaikkea ihanaa, mutta ei vaan ennätä!

   Poista

Kiitos kommentista!