21.5.05

Senja

Lauantai kului rattoisasti raksalla. Tosin paikka ei eronnut yhtään Saharasta, ihan yhtä kuumaa ja hiekkaista. Minulla on hiekkaa nenässä, korvissa ja hampaiden välissä. Kengistä löytyi vähintään ruokalusikallinen isänmaata. Mutta ei se mitään, työt edistyivät (ainakin vähän) ja aurinko tarttui mukavasti poskipäihin.


Kotiuduttua muistin, että Marjut kaipaili Senjan kuvaa jo alkuviikosta ja että Ullan ilmestymispäivä on ensi viikolla. Siispä äkkiä suihkun kautta kuvauksiin! Kuvassa malli on suihkunraikkaana ja hiukset kampaamatta. Poskien puna tulee auringossa oleskelusta. Janne ei jaksanut ottaa kovin montaa kuvaa (selitin kaikissa muissa paitsi tässä... :P), joten saatte tyytyä kuvaan, jossa kietaisuosa ei oikein näy.


Senja on siis neulottu Butterfly-langasta ja ohje on tulossa Ullaan. Tässä kuvassa neuletta ei vielä ole pesty, mutta raportoin kutistumistilanteesta. Neuloin Senjasta tarkoituksella reilun, koska edellinen Butterflystä neulottu neuletekki kutistui pesussa pituutta useamman sentin.

7 kommenttia:

 1. Tulipa siitä nätti! Ihan hyvä etten sitten saanutkaan tehtyä itselleni kietaisutakkia jota pohdin joskus Ullaan tarjottavaksi. ;)

  VastaaPoista
 2. Hieno Senja on! :)

  Kiitos kiitos kiitos NHV-lahjasta. Ja sussa piilee humoristi. ;)

  VastaaPoista
 3. Nätti Senja! Ullaa odottelen kovasti.

  VastaaPoista
 4. Senja on tosi kaunis! Kiva, kun olet palannut bloggailemaan.
  Odottelen innokkaasti kuvaa Birchistä, se näytti aivan ihanalta. :-)

  VastaaPoista
 5. Senja on ihana! Joskus aion tehdä sellaisen vielä itsellenikin. Kurkkasin ohjetta jo Ullasta ja uskon selviytyväni hommasta... ideoita siis pukkaa!

  VastaaPoista
 6. SirpaLe30.5.05

  Senja näyttää hyvältä! Ihastuin siihen niin että ajattelin laittaa sen puikoille :-)

  VastaaPoista
 7. Kiva nähdä paljon puhuttu Senja! En saa näet Ullaa lainkaan auki, eikä meillä ole muuta atk-tukihenkilöä kuin minä! Ei juuri naurata! Mutta takki on tyylikäs!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!