14.6.05

Huh huijakkaa!

Tarjolla tänään: Hass... eikun paljon neulekuvia!

Ensi alkuun hieman shoppailua. Nämä kirjat tarttuivat vihdoin ja viimein mukaani Amazonilta, pakettihinta oli erittäin kohtuullinen. Sen sijaan 1000 sweaters jäi edelleen erittäin mieleisten kirjojen ostoslistalle. Ja moni muu kirja...

Kuvasa on myös kerä limenvihreää Sorbetto-lankaa, josta saattaa tulla toppi. Tai poncho. Tai jotakin. Ostin sen Sandran toppia varten (kuva hieman alempana), mutta langasta tulisi myös aivan ihana toppi. Lanka on hieman pätkävärjättyä, mutta värit vaihtuvat pehmeämmin ja värit ovat saman värin eri sävyjä. Vaikuttaa mukavalta tuttavuudelta, voi kun pääsisin sitä neulomaan!





Tässä lahja neuleystävä Malinilta Ruotsista. Malin päätti helpottaa laukkupulaani aivan ihanilla laukuilla. Suosikkini on turkoosi neulottu laukku! Tack Malin!



Tästä piti tulla poncho Jannen serkun häihin, mutta taidankin päästä käyttämään sitä vasta eri serkun rippijuhlissa heinäkuussa. Häät jäävät nimittäin sivu suun, kiitos Bestmanin! :D Päätti sitten järjestää polttarit sulhaselle juuri samaksi päiväksi...
Ihan mielelläni olisin kyllä mennyt häihin, hakemaan vinkkiä omiamme varten..

Poncho on siis vasta tekeillä (hmm... ennättäisinköhän neuloa Sorbettosta jotain ennen heinäkuuta?!). Lankana on Marks & Kattensin Savann ja malli on omasta päästä. Ohje tulee aikanaan -aivan oikein- Ullaan.



Tässäpä nyt niitä Sandran kesänumeron ohjeita. Vasemmallta puolella on se toppi, keskellä muuten vain ihan kiva neuletakki (erilaisia pitsineuleita, värit muuttaisin) ja oikealla virkattu poncho, johon voisi käyttää Kotiväkeä lankavarastojeni kätköistä.




Ja tässä on tiara! Olin eilen koekampauksessa (hähää! ettepäs saa nähdä kuvaa kampauksesta!) ja samalla hiukseni lyhenivät noin 20 cm. Luitte oikein. Kaksikymmentä senttimetriä. Jäi niitä silti vielä! Pää tuntuu todella kevyeltä! ;D





Tässäpä Branching Out ja Hello Kitty-laukku, jotka tavoittanevat omistajansa lähipäivinä. Huivin ohje on Knittystä ja lankana Novitan Kid Mohair. Laukun ohje on omasta päästä ja kissakuvio on ristipistokuvio, joka tuli joskus jossain vastaan.

4 kommenttia:

  1. Oi, mitä ihanuuksia! Uutta Ullaa odotellen...

    Mikä Hello Kitty -kassin lanka on?

    VastaaPoista
  2. Hello Kittyyn käytin vaaleanpunaista ja pinkkiä Miniä, jota sattui muutama sopivan värinen kerä nurkissa pyörimään. Vihreä lanka on Alabamaa ja valkoinen taitaa olla Violaa. Aikamoinen lankasekamelska siis!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi15.6.05

    Oih, ihana tiara ja ihania neulemalleja :-)Muuten siitä tekemästäni Senjasta tuli kiva :-)

    VastaaPoista
  4. Kiva, että tykkäsit Senjasta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!