21.6.05

Kohtalolla on hyvä huumorintaju...

Kohtalo pelleilee hääjärjestelyjemme kanssa niin, että oikein naurattaa, heh heh!

Ensiksi, noin kuukausi sitten häidemme ruokapuolen järjestävän keittiömestarille sattui vakava sairaustapaus perheessä. Hän hoitaa kyllä kestityksen, mutta suunnitteluaika löi hieman takapakkia. Tervehtymistä toivottelemme!

Seuraavaksi viime viikonloppuna kaasoni ilmoitti peruvansa kaasoilunsa perheasoiden takia. Käytännössä järjestän häät yksinäni sadalle hengelle (Janne saaa keskittyä siihen kaikkein tärkeimpään eli talon rakentamiseen). Repikää perässä! Häihin on aikaa muutaman päivän yli kuukausi...

Tänään ilmeni, että keittiömestarimme on itse sairaalassa kovan kuumeen takia. Kanssakeittiöitsijät hoitavat asiaa ja palaveri pidettiin tänä iltapäivänä. Asiat ovat siis hyvin, paitsi keittiömestarimme omalta kohdalta, sillä ruokaa tulevat laittamaan Pohjois-Karjalan johtavat keittiömestarit! Kestityksen hoitaa Susirajan Sukulat! Kyllä meille vaan kelpaa!

Neulottua olen saanut puolikkaan Vaaka-tilkun. Muun ajan olen ollut rakentamassa tai säntäillyt päin seiniä. Parisuhde voi stressistä huolimatta tai ehkä juuri sen takia paremmin kuin koskaan. Ja se on kai pääasia?!

Tässä kuitenkin neulekuvien puuttuessa kuvia raksalta:

Meidän talo, joka sai kattotuolit eilenNäkymä Saharas... eikun takapihalta. Vasemmalla autotalli ja -katos ja oikealla navetalta näyttävä talo. Huomatkaa uutta raksaliiviä ylleen sovittava raksamies!

3 kommenttia:

 1. Vastoinkäymiset taitaa kuulua häiden järjestelyihin niin varmasti että outoa olisi jos mitään sellaista ei tapahtuisi. Meillä taas kävi niin, että ensin meni kirkko remonttiin heti kun oltiin se saatu varattua (Hollolan kirkko) ja seuraavaksi kun päätimme remontin vuoksi lähteä vihittäviksi pohjoisemmaksi, tunturimittarin toukat söivät koivut paljaiksi koko seudulta jossa meidät piti vihkiä (sama tosin jatkuu tänä kesänä siellä). Mutta silti häistä tuli aivan upeat!! Epätoivo kuitenkin oli iskeä häiden alla monta kertaa;-)

  VastaaPoista
 2. Murphy vissiin käy jokaisen häitä järjestävän luona kylässä. :S

  Toivon, että jaksat järjetää häät kuitenkin hyvin ja että niistä tulisi mukavat ja ikimuistoiset. :)

  VastaaPoista
 3. Jaksamista häähulinoihin! Mä haaveilen mansardikattoisesta talosta... Jospa se tontti irtoaisi syksyllä meillekin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!