19.6.05

Tehotyttö tilittää

Mitähän Janne tykkäisi, jos teettäisin joululahjaksi t-paidan "Vaimoni on feministi"-tekstillä. Jaa, vai mistäköhän tämä ajatus tuli?

Siitä vaan, että tänään (erityisesti tänään) suurin osa miehistä on kohdellut minua kuin pikkulasta ja aliarvoinut älyäni. Ei minulle tarvitse puhua kuin pienelle lapselle! #"¤%&* Ja se, että minä teen kotityöt ei todellakaan ole itsestäänselvyys. En varmana tee! Taidan itse asiassa ruveta lakkoon.

Vähemmästäkin sitä vetää sukkapuikot nenään, vai mitä? Mieshän siinä on tietysti kovilla, kun joutuu tasapainoilemaan "miehisten miesten maailman" ja tämmöisen pirttihirmu-ihmisoikeus-vasemmistolaishörhön välissä. No, minä en ole kiltti pieni vaimo, joka käy manikyyrissä. Jos se kelpaa omalle miehelle, niin saa kelvata muillekin!

Hitto, kun tekisi mieli Kerubiin kaljalle. Ei vaan enää ole sitä oikeaa Kerubia...

Pööh, niin paska päivä, ettei taida pitsineuleen tekemisestä tulla yhtään mitään. Taidan tehdä lisää Vaaka-tilkkuja, jos vaikka saisin joskus lähetettyä ne.

3 kommenttia:

 1. Älä yllytä toista feministiä! Puikot tanaan, sisko! :)

  Sitäpaitsi, mistä ne muut miehet mitään tietää? Tärkeintä on se, että oman miehen kanssa on hyvä olla, ei niistä muista ole mitään väliä.

  VastaaPoista
 2. Yhdyn Marjutin sanoihin! Meillä on jo pidempään vallinnut lakko, jos ei kukaan muukaan välitä siivota, niin en sitten minäkään. Eilenkin sai hyvin käytettyä melkein koko päivän neulomiseen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos siskot! ;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!