14.7.05

Jäneksen selässä

Varoitus: tämä postaus sisältää erittäin vähän tai ei ollenkaan neulomista.

Rakennusvapaa päivä aloitettiin kodin suursiivouksella. Minä hoitelin vessan ja pesutilat miehen kesyttäessä pölykoiria imurilla. Siivouksen jälkeen oli vuorossa "hommaa raksa- ja häätarvikkeita"-päivä. Aamun kiertelimme tuloksessa etsimässä hääkarkkeja niin tukusta, karkkikaupasta kuin muutamista ruokakaupoista. Heinäkuun helteillä ei myydä kääreellisiä suklaakarkkeja. Ei ainakaan sellaisia, jotka mahtuisivat tulitikkurasiaan.

Kesken kiivaimman shoppailun kummini soitti ja pyysi minua hääpuvun melkein viimeiseen sovitukseen. Puku on upea! Helmaa täytyy vielä hieman lyhentää ja ruusut kiinnittää. Kuvan näette sitten häiden jälkeen! ;D

Puvun sovituksen jälkeen operaatio Suklaakarkki jatkui ja löysimme karkit kolmannesta kaupasta. Ostimme tosin myös Lidlistä limpparia ja Tokmannilta kirsikoita ja herneitä (merinovillaista woolia löytyi houkuttelevia värejä, miten en huomannut niitä viimeksi?). Lopulta karkit (ei, en paljasta mitkä!) löytyivät Pilkon Citymarketista. Jihuu! Etsintämme oli päättynyt. Kaiken huipuksi karkit vielä mahtuivat ilman väkivaltaa tulitikkurasioihin!

2 kommenttia:

  1. Onko tämä totta???
    Blogi täynnä neulomista!

    Hieno homma! Täytyypä alkaa miettimään pitäisikö ostaa virkkuukoukut!

    VastaaPoista
  2. Sitä on liikkeellä... Virkkuukoukuilla ei muuten voi neuloa, kai, tai sitten se on aika hankalaa. ;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!