31.8.05

Hahtuvaisia

Hain postista Pikku Punatulkun paketin. Ihanaisia hahtuvia, mutta toisessa luonnonvalkoisessa kiekossa oli ikävä tahra! :( En kuitenkaan rupea lähettelemään hahtuvia takaisin, ehkä sen kohdan saa jotenkin kierrettyä...

Tässä kuva langoista:Mystery Shawl ei ole hirveästi edennyt. Kaksi viimeistä iltaa olen korjannut saneluita, kolmen luokan sanelut illassa. Yhteen luokkaan menee noin tunti, joten laskekaa siitä, milloin pääseen viettämään laatuaikaa lankojeni kanssa. Korjaamiseen menee sen takia noin kauan, koska en pelkästään lätki sanojen perään oikein tai väärin, vaan analysoin oppilaiden tekemät virheet (tyyliin: Pekalla oli seitsemän geminaattavirhettä, kolme yhdyssanavirhettä ja kaksi puuttuvaa kirjainta ja yksi reversaalivirhe). Inhottavinta on täyttää virheet taulukkoon, kun rivit hyppivät silmissä puolen tunnin jälkeen... Toisaalta kohta homma on tehty, enää vitoset ja kutoset jäljellä. Ja taulukosta on apua paitsi omassa työssäni, niin myös luokanopeille.

Vihreä huivi vihreällä soffalla:

3 kommenttia:

 1. taitaa olla samoja viron hahtuvia kuin mullakin :) mutta toi punainen on ihana!! Sellaiseen en ole törmännytkään missään.. ehkäpä seuraavalla reissulla ;)

  VastaaPoista
 2. minä sain punatulkusta autotallin hajuisia hahtuvia, syyllinen hajuun ei selvinnyt mutta lähettäisivät langat pussitettuina niin haju- ja tahrahaittoja ei tulisi

  VastaaPoista
 3. Hei Tiina.

  Voisitko ottaa tosi pikaisesti minuun yhteyttä huivivaihtoa koskien. Oma tietokoneeni hajosi ukkosmyrskyssä viime keskiviikkona ja kaikki sen sisältämät tiedot ovat kadonneet eikä niitä saanut pelastettua. Mulla ei siis ole missään parini osoitetta enkä pysty lähettämään hänelle tuota huivia joka on jo siis valmis ja odottaa vain lähtöä. Laitatko meiliä osoitteseen paivi (piste)kanerva (at) nordicid (piste) com.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!