30.8.05

Moda

Modan anti oli samaa vanhaa tuttua; muutamia toteuttamiskelpoinen neuleita, joiden mallit ilmeisesti ovat Vogue Knittingistä (pitäisiköhän tilata sittenkin se?). Ensiselaamalta mieleen jäivät mallit nro 18 eli shaalikauluksellinen kietaisutakki (kiva malli, mutta liian paksu lanka tälle kropalle), nro 19 eli valkoinen palmikkopusero (kiva malli, mutta ehkä liian paksu lanka jne..), malli nro 22 eli vaaleanpunainen bolero (kiva malli, mutta tuleeko sitä pidettyä) ja... ja....
Öh, siinäpä ne sitten olivatkin.

Mohair Lux-lankaa on ihan pakko ostaa, kun vihdoin näin langaa neulepintana (mallit 40-43). Viikonloppuna ihastelin keriä Joen Langassa, mutta en kuitenkaan ostanut. Sittemmin päädyin Marjutin yllyttämänä kuvittelemaan kyseisestä langasta Mystery Shawl-huivia.

Eilen kuitenkin alkoivat puikot kutitella niin mysteerisesti, että oli ihan pakko aloittaa huivi oliivinvihreästä Kid Mohairista. Kolmen tunnin sanelujen korjaamisen jälkeen ennätin toiseen vihjeeseen ennen kuin uni tuli.

Kuvaa ei huivista eikä muustakaan keskeneräisestä työstä ole, joten saatte listan. Kesken ovat:
 • Mystery Shawl
 • Jannen villasukat ruskeasta Raita-langasta
 • naapurin vauvan neulesetti (toinen tumppu uupuu)
 • huovutettava hahtuvalaukku on kahvaa vailla (aina heinäkuusta asti ;D)
 • tummansininen pitsineule Butterflystä (tuntuu liian kesäiseltä..)
 • viime kesän/syksyn keskeneräisiä neuleita ei edes muistella -ai mikä shaalikauluksinen palmikkoneuletakki? :P

2 kommenttia:

 1. Niin mikä shaalikauluksinen palmikkoneuletakki? Mistä löytyisi kuvaa/koordinaatteja? Olen suunnittelemassa jotain sen kaltaista ja olisi kiva nähdä vähän mallia...

  VastaaPoista
 2. shaalikauluksellinen palmikkoneuletakki sijaitsee omassa päässä... ohjeen piti tulla jo ihan ekaan Ullaan, mutta toisin kävi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!