5.8.05

Lankaostoksia ja Memories-capelet

Esittelen ensiksi punaisen jämälangoista neulotun Memories-capeletin:


Päivän visa: mitä lankoja löydät kuvasta?

Lankavarastoni tarvitsi ehdottomasti täydennystä, varsinkin kun Get Knitted tarjosi alelankoja.
Kuvassa vasemmalla yläreunassa Debbie Blissin Maya-lankaa, väri 09. Oikeassa reunassa Jo Sharpin Rare Comfort Infusion Kid Mohair-lankaa, väri Rosehip. Vasemmassa alareunassa Noron Silk Gardenia, väri 8 eli sama kuin Klaralundin mainoksessa. Sinistä oli enemmän kuin kuvittelin, enkä ole ollenkaan sininen ihminen. Saa nähdä, mutta kivalta lankaa näyttää. Keskellä -aivan oikein- tuoksukynttilä, elokuun lahja. Langat oli onneksi pakattu muovipusseihin, joten haju ei tarttunut lankoihin. Kynttilä tosin taitaa migreeniperheessä päätyä lahjaksi!Seuraavaksi vuorossa löytöjä Tokmannilta (oikeasti olin ostamassa vessapaperia).


Ja tässä vielä Prisman alelankakorista bongattua:


Vasemmalla oleva karkkivärinen Tango päätyy kaulaliinaksi kummitytölle, samoin oikealla oleva, toiselle kummitytölle.

6 kommenttia:

 1. Ui, miten herkullinen Capelet! Mulla löytyis vaaleanpunaisissa langoissa, pitäisköhän kokeilla...?

  VastaaPoista
 2. Ei, eii Get Knittedin erikoistarjouksia... Eiiiii..... Ja Visa vinkaisee.

  VastaaPoista
 3. Ei saa näyttää Get Knittedin tarjouslankoja... siellä on niin paljon kaikkea ihanaa *sanoo hän ja lähtee etsimään luottokorttia*

  VastaaPoista
 4. Noro näyttää ihanalta, saiskos sitä joskus hiplata? Ota joskus raksalle mukaan niin tuun kurkkaamaan (paitsi se osoite puuttuu, mut jos vaikka meilaisit sen mulle?) Capeletissa (mikä ihme tää olisi suomeksi?) on varmaan teddyä, funnya ja nalle coloria... Nytkö siellä Prismassa on vihdoin lanka-ale? Mä oon oottanu koko kesän ja käyny aina katsomassa.

  VastaaPoista
 5. Capelet pitää sisällään pelkästään Novitan lankoja, Hippyä, Frendiä, Tangoa, Isoveljeä, Kid Mohairia, Chic Mohairia ja Popia.

  Tiina, tule vaan pyörähtämään raksalla, mutta taidan mieluummin ottaa langan mukaan seuraavaan neuletapaamiseen ;D Meidän talo on se korkein rakenteilla oleva, sillä suunnalla, muut on 1-kerroksisia.

  VastaaPoista
 6. Ihanan punainen Capelet. Ja samalla myöhäiset onnittelut rouvalle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!