21.9.05

Ups, meinasi unohtua...

Hyvää Alzheimer-päivää!

Ja sen kunniaksi, että laskuriin kierähtää kohta seuraava kymppitonni, lahjon tasaluvun saanutta henkilöä, kunhan hän jättää nimensä kommentteihin.

12 kommenttia:

 1. Tunnustan tietämättömyyteni, mutta mistä sen näkee monesko kävijä on?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi22.9.05

  Hei Tiina! Tulin kertomaan, että sain juuri valmiiksi Senjan! Tein sen maitokahvin värisenä, L-kokoa ja kolmosen puikoilla. Ja tykkään niin paljon kuin nyt omasta kädenjäljestään voi!! Olen niin iloinen!!! Kiitokset suunnittelijalle! Jatkan myös blogisi seurailua, tämä on yksi suosikeistani. Ja jännityksellä odotan, mitä kivaa olet kehitellyt seuraavaan Ullaan!! Neulothan edelleen ahkerasti! T: Christa

  VastaaPoista
 3. jaanal: Tiinalla on laskuri tuossa oikealla sivulla olevassa palkissa, heti Olen mukana -osion alla. :o)

  VastaaPoista
 4. Mukana mukananananananana

  VastaaPoista
 5. Ja kun jatkan asian kummastelua, niin kummastelisin vieläkin jollen olisi vaihtanut selainta :-) Mozilla ei sitä näytä, mutta IE näyttää ja kun AINA käytän vain ja ainoastaan Mozillaa, niin enhän minä mitään laskureita ole nähnyt, jostain kummallisesta tietoteknisestä syystä... Mutta kiitos makepeace75, kun sanoit että semmoinen kuin laskuri on ihan oikeasti olemassa, niin aloin selvittämään asiaa :-)

  VastaaPoista
 6. Oletko muuten tietoinen että blogilista ohjaa blogiasi klikkaavaa vanhaan paikkaan?

  VastaaPoista
 7. Niina: Sinulla on varmaan blogilistalla vanhan blogin tiedot. Vaihda blogilistalle tiinan neuleblogi (löytyy blogilistalta hakemistosta mm. neulonta-otsikon alta)

  VastaaPoista
 8. Tinttura: ei, kun mä tarkoitan sitä mikä kummittelee tuolla "äskettäin päivitetyt blogit"-listalla. Sieltä mä ainakin pääsen sinne vanhaan osoitteeseen.

  VastaaPoista
 9. Siellä on myös se vanhan blogin osoite, mutta uuden blogin linkistä pitäisi kyllä päästä tähän osoitteeseen -tai minä ainakin pääsen.

  Vanha blogi näköjään näyttää jostain syystä päivittyneen, kun päivitän uutta blogia, enkä saa poistettua vanhaa blogia listalta.

  VastaaPoista
 10. Christa: Kiva, että tykkäsit Senjasta! Yritän ennättää neulomaan, mutta esim. eilen tein töitä 13 tuntia ilman ruokaa :( Neulo siinä sitten! ;D

  VastaaPoista
 11. Ahaa, no se haamublogi siellä sitten kummittelee...
  Ehkä pitää vihdoinkin lukea blogeja blogilistan kautta eikä vaan klikkailla tuolta "äsken päivitettyjen" kautta.

  VastaaPoista
 12. En tiedä, onko asia korjaantunut, mutta kyllä mulla tuo laskuri näkyy Mozillallakin... Ei ole tosin vielä tasalukuja, valitettavasti. :)

  Kirjaintunnistuksessa on hauskasti ensimmäisinä kirjaimina tz, jolla joskus lyhennän nimimerkkini. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!