26.9.05

Vesihiisisihisihississä

Nyt kun on pärjätty yhdeksän tunnin työpäivä poskeen tungetulla banaanilla (tein samalla töitä), niin on hyvä parantaa päänsärkyä telkkarin ääressä neulomalla. Mutta miten saatoin missata Hiidenvirran ekan jakson?

Kyseessä on se karmiva nukkesarja, josta minulla on vain hämäriä muistikuvia. Sitä en tiedä, miten vanhempani ovat antaneet minun katsoa sarjaa, mutta eipä tuosta tainnut pahempia traumoja jäädä.

(emmie nyt tuollai ässää opeta)

4 kommenttia:

 1. Marjut27.9.05

  Ei Hiidenvirran ekassa jaksossa tapahtunut mitään jännää. Lähinnä katseltiin vuonoja ja esiteltiin henkilöitä. (Meillä on se vielä digiboksissa tallessa, jos hätäpaniikkikauhuepätietoisuus yllättää - DVD:n saa lähetettyä hyvin postissa.)

  VastaaPoista
 2. Mä oon ilmeisesti maailman ainoa ihminen, joka ei ole nähnyt tuota sarjaa 80-luvulla. Paikkaan nyt uusintakierroksella. Vielä ei oo pelottanut yhtään. ;-)

  VastaaPoista
 3. Mie olen ollut -85 7-vuotias, mutta en silti muistanut sarjasta kuin alun nuken vedessä ja saaressa olevan talon.

  VastaaPoista
 4. Äh, mulla on kauhea aukko sivistyksessä. En muista ollenkaan moista sarjaa ja mies on yrittänyt mulle tuota hehkuttaa jo vuosikausia. Ja nyt se sitten tulisi, mutta arvatkaa vaan, onko meillä digiboxia. No ei ole ei, mutta yksi onneton mies on.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!