21.9.05

VESO-koulutuksessa

Iltapäivä kului rattoisasti harvinaisen hyvässä - ja vieläpä ihan ilmaisessa- koulutuksessa. Aiheena oli erilaiset oppimistyylit ja niihin perustuva Luotsi-työmalli. Ilmeisesti kolmen tunnin aikana olen kuunnellut osan ajasta niin tiiviisti esiintyjiä, että olen unohtanut neuloa. Fifi edistyi vain tämän verran:















Tässä tilaisuudessa neuloin omin luvin. Kukaan ei paheksunut, tai en ainakaan huomannut sitä. Päin vastoin kouluttajien suunnalta tuli ihan hyväksyviä katseita. Tämä holistinen oppija pystyy ihan mainiosti neulomaan ja kuuntelemaan yhtä aikaa!

3 kommenttia:

  1. Anonyymi21.9.05

    Sillä lailla! Minäkin olen ruvennut nykyisin julkineulojaksi muutamassa tilaisuudessa. Vähän huvittaavakin on se, että muut tuntuvat katsovan työtäni paljon enemmän kuin minä itse :-P. Toistaiseksi ei ole kukaan sanonut mitään...

    VastaaPoista
  2. Anonyymi21.9.05

    Joo, naisilta se käy. Mutta isäni aikoinaan kun peruskouluun siirryttäessä oli paljon pakollisia koulutuksia, että hän otti kerran kutimen mukaan, koska häntä ärsytti naisten kutominen. Oli kuulemma loppunut. =) Itse närkästytin opo-kouluttajaani, kun kudoin ja sa,alla kirjoitin luennosta reaaliaikaista, reflektoivaa ja kommentoivaa oppimispäiväkirjaa =)

    VastaaPoista
  3. Kyllä miekin lisäksi kirjoitin muistiinpanoja ja söin salmiakkia samalla! Ja suunnittelin, miten tätä voisi toteuttaa käytännössä...
    Oma paikkakin näytti aika kaaokselta ja se taisi vähän huvittaa puhujia! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!