7.9.05

Ylläripylläri

Töistä tultua olin kiehumispisteessä. En niinkään työn takia (kiva, vaikkakin kiireinen päivä), vaan työmatkan. Käytän oikoreittinä kapeaa ja mutkaista pikkutietä ja edessäni ajoi keskellä tietä pahalta haiseva Runkkari (eli siis Pajero, kylläpä on nimenantajilla välähtänyt). Yritäpä siinä sitten mennä ohi. Minulla oli kiire neulomaan, joten luulisi ns. maastoauton selviytyvän maasto-olosuhteista kuppaista ooppelinrämää paremmin. Höh! Kirjekursseillako niitä ajokortteja suoritetaan? Argh!

Onneksi postilaatikolla poikkeaminen pelasti päivän. En odottanut mitään erityistä (Interweave Knits saapuu ehkä joskus tai sitten ei... ;P), mutta kummasti sain sydämentykytyksiä postilaatikon pullistellessa. Ja mitäs sieltä löytyi:Ette ikinä arvaa mitä nämä ovat! (No, lankoja tietenkin, 12 kerää luonnonvalkoista Woolia, mutta miksi?!)

10 kommenttia:

 1. No siksi, että olet ollut kiva ihminen ja neuloja? Olet voittanut jotain?

  VastaaPoista
 2. Se maastoauto ajeli niin hitaasti, koska sen piti jakaa painavia lankapaketteja ihmisten postilaatikoihin? Olet lahjoittanut itsellesi lankaa?

  VastaaPoista
 3. Väärin, väärin! :D Kristiina jo paljasti Silmukoissaan, että kyseessä on Novitan KIP-artikkelin lähettämisestä luvattu palkkio!

  Onhan sitä tosin odotettu jo kesäkuusta lähtien, mutta odotin saavani kerän Teddyä, Hippyä tjsp.

  VastaaPoista
 4. Ahaa... Ne kuvathan otettiin mun kameralla, joten pääseekös osingoille ;-D vitsi vitsi, täällä laatikot pullistelee woolia ja valkeaakin riittää...

  VastaaPoista
 5. Korjaus siihen kuka paljasti lankalähetyksen salaisuuden: se on AnnuRiitu Mehiläisiä&Hunajaa. Mun lankapaketti ei vieläkään tullut. Olin jopa kotona postipojan kolistellessa rapussa mutta ei vaan soittanut kelloa antaakseen pakettia. Jospa sitten huomenna.

  VastaaPoista
 6. Tuija8.9.05

  Minua jäi mietityttämään se, että mainitsit odottelevasi Interweave Knitsiä. Minä tilasin IK:n viime keväänä, ja kesänumeron piti olla ensimmäinen tilaukseeni kuuluva numero. Mutta eipä siltä näytä, en nimittäin ole saanut lehteä vieläkään. Tilaus on kyllä mennyt perille ja syysnumeron sain hyvissä ajoin heinäkuussa, mutta tämän aloitusnumeron lähettäminen tökkii. Olen valittanut asiasta asiakaspalveluun jo useamman kerran ja sieltä valitetaan tapahtunutta ja lehteä on kuulemma lähetetty minulle jo kolme kappaletta, mutta perille ne eivät ole tulleet. Mielenkiintoiseksi asian tekee lisäksi, se, että sisareni, joka tilasi lehden samoihin aikoihin kuin minä, ei myöskään ole saanut kesänumeroaan. Minua kiinnostaisikin siis tietää, milloin olet tilannut lehden ja liittyykö sinun tilaukseesi kenties samanlaisia ongelmia?

  VastaaPoista
 7. Tuija: Kesällä tilasin IK:n eli syksyn numeron pitäisi olla ensimmäinen.

  VastaaPoista
 8. Tuija8.9.05

  Ok, syysnumero on siis ilmestynyt jo heinäkuussa, joten kannattaa varmaan vähitellen ruveta kyselemään asiakaspalvelun Gusilta, missä lehti viipyy (jos et ole sitä jo tehnyt). Hän sanoo aina lähettävänsä uuden kappaleen ja sanoo, että sen tuleminen vie 15 - 20 työpäivää, mutta eipä niitä lehtiä ole täällä näkynyt. Niillä taitaa todella olla jotakin pielessä näiden erikseen lähetettävien numeroiden lähettämisessä.

  VastaaPoista
 9. Olen kysellyt useampaan otteesee, viimeksi oli aika lyhytsanainen vastaus.. Olisivatko kyllästyneet suomalaisten tilaajien aiheellisiin jurputuksiin...

  VastaaPoista
 10. Tuija8.9.05

  Voivat hyvinkin olla kyllästyneet valituksiin, mutta minä en aio antaa periksi. Viimeksi ehdottelin, että osoitelipukkeeseen laitettaisiin Finlandin perään Europe, olen nimittäin törmännyt useampaan akateemiseenkin amerikkalaiseen, joilla ei ole ollut pienintäkään hajua, missä tämä Finland voisi olla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!