8.9.05

Knittyn ihanuuksia

Ennätin jo aamutuimaan esitellä minulle mieluisimmat mallit uusimmasta Knittystä, mutta kertaus ei ole pahitteeksi... ;D


Kietaisuneule Arisaig näytti kivalta, mutta jotenkin tutulle ;D En kai minä suinkaan ole jämähtänyt samoihin neulemalleihin... (taidanpa seuraavaksi neuloa vaaleansinisen napapaidan!)
Samus sopisi töihin. Paksusta puuvillasta neule valmistuisi nopeasti. Tän vois tehdä!

Josephinen tapainen takki on ollut suunnitteilla&tekeillä viimesyksystä, mutta nytpä olisi ihan valmis mallikin... Mutta oma malli on vähän monimutkaisempi ja ohuemmasta langasta ja takakappalekin jo hyvässä vauhdissa (muistaakseni)

Blackberryn tapainen takike on ollut mielessä jonkin aikaa. Tämänkin voisi tehdä! Puupuserokin oli kaunis, mutta tuskin tätä tulee tehtyä. Tämä sopisi vaikka häälahjaksi! Pipostakin tykkäsin ja Buddystä myös.

Aika paljon kivoja malleja siis, eri asia millä ajalla nuo ennättäisi tehdä. Pipon voisi tehdä joululahjaksi (saa toivoa värejä!) , mutta sitten jäisin itse ilman. Mystery Shawlin jälkeen voisin tehdä jonkin isomman neulepuseron (tummansininen Butterlfly saattaa olla jo talviunilla, tai sitten ei).

Knittyn artikkelit on vielä lukematta. Korjaan tilanteen nyt.

1 kommentti:

  1. Arisaig pääsee varmaankin ekana tämän Knittyn malleista puikoille. Tai Samus. Ja löytyipä malli, johon kokeilla Noron Silk Gardeniakin (Edgar). Hauskaa, kun ihmisten kommentit tästä Knittystä ovat melkoisen kahtiajakoisia: tykätään tai ei tykätä. Makuasioita.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!